Woon Android Smart Uydulu LED TV en uygun fiyatıyla bu cuma BİM'de

Woon Android Smart Uydulu LED TV en uygun fiyatıyla bu cuma BİM'de

Cep dostu akıllı televizyon almak isteyenler BİM'e! BİM'de bu hafta, Woon marka android smart uydulu LED televizyon, piyasa değerinin altında fiyatıyla satışa sunuluyor. Uygun fiyatlı elektronik aletlerden, kaliteli tekstil eşyalarına en ucuz market ürünleri de bu cuma BİM'de. Peki, 11 Şubat 2022 Cuma BİM aktüel kataloğunda indirimli neler var? İşte, en ucuz BİM aktüel ürünler kataloğu...

Kaliteli bir televizyon karşısında keyifli vakit geçirmek, akıllı televizyonu en ucuz fiyata satın almak isteyenler bu hafta BİM'e koşuyor. Woon 39 inç HD Ready Android smart uydulu LED TV yalnızca 3 bin 199 TL'ye bu cuma BİM'de. Dahili uydu alıcılı akıllı televizyon dışında birçok aktüel fırsat ürünü de BİM'de yerini alacak. Goldterm profesyonel saç kurutma ve fön makinesi, Fakir marka kaliteli ve saç yakmayan saç düzleştirici, Casilda Home ütü masası ve çamaşır kurutma aparatı en ucuz fiyatları ile bu hafta BİM reyonlarında satışa sunuluyor.

WOON 39'' HD READY ANDROİD SMART LED TV BİM'DE NE KADAR?

BİM aktüel ürünler kataloğuna göre, 11 Şubat 2022 Cuma günü satışa çıkan Woon 39 inç HD Ready Android smart uydulu LED TV, uygun fiyat etiketiyle BİM marketlerine geldi.

Woon 39 inç HD Ready Android smart uydulu LED TV, BİM'de 3 bin 199 TL'ye satışa çıktı. Birçok özelliğe sahip Android TV, peşin fiyatına 9 taksit seçeneği ile BİM mağazalarında sahibini bekliyor.

tv.jpg

WOON 39'' HD READY ANDROİD SMART LED TV ÖZELLİKLERİ

* 1366x768 HD Ready

* 2xHDMI

* Dahili uydu alıcılı

* Spdif optik ses çıkışı

* 1xUSB

* Scart giriş

BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU (11 ŞUBAT 2022 CUMA)

1elektronik.jpg2mutfak.jpg3tekstil.jpg

BİM AKTÜEL ÜRÜNLER İÇİN TIKLAYIN

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN