Yer kaplamayan en ucuz dikey süpürge Fantom pratik bu hafta A101'e geliyor

Yer kaplamayan en ucuz dikey süpürge Fantom pratik bu hafta A101'e geliyor

Dikey elektrikli süpürge almak isteyip yüksek fiyatlar karşısında yorulduysanız bu hafta A101 marketlerine uğramalısınız. Yüksek emiş gücü, pratik kullanım imkanı ve nispeten sessiz çalışma özelliği ile toz torbasız beş metre kablo uzunluklu Fantom DC500 dikey elektrikli süpürge en ucuz fiyatı ile A101'de. Fantom dikey süpürgenin kaçırılmayacak fiyatının yanı sıra A101'de 3 yıl garanti imkanı sunması dikkat çeken diğer özelliği...

A101 marketlerinde her hafta yayınlanan aktüel ürünler kataloğu bu hafta için de paylaşıldı. Merakla beklenen A101 aktüel ürünler kataloğu, 10 Şubat 2022 Perşembe günü için yayınlandı. Uygun fiyatlı beyaz eşyalardan küçük ev aletlerine, kaliteli tekstil ürünlerinden sevgililer gününe özel hediyelik eşyalara kadar pek çok ürün 10 Şubat Perşembe gününden itibaren A101 raflarında yerini aldı. 'A101 Aldın Aldın' sloganıyla satışa çıkan fırsat ürünleri içerisinde bu hafta; Fantom DC500 dikey elektrikli süpürge, Samsung MS23F300EEW/TR model mikrodalga beyaz fırın, Xiaomi Onemoon Air Fryer OA5 1500W 3.5 litre yağsız hava fritözü ve birçok güncel ürün A101 online ve A101 marketlerde.

FANTOM CARBON DC500 DİKEY SÜPÜRGE A101'DE NE KADAR?

A101 aktüel ürünler broşürüne göre, 10 Şubat 2022 Perşembe günü satışa sunulan Fantom Carbon DC500 dikey süpürge piyasanın altında fiyat etiketiyle A101 mağazalarında.

Fantom Carbon DC500 dikey süpürge, A10'de yalnızca 369 TL'ye satışta. Ayrıca, 3 yıl garanti özelliği ve kredi kartına 6 taksit seçeneği de bulunuyor.

supurge.jpg

FANTOM CARBON DC500 DİKEY SÜPÜRGE ÖZELLİKLERİ

* 5 metre kablo uzunluğu

* 1 litre toz kapasitesi

* Süpürücü gövde, kenar köşe aksesuarları

* 500 watt

* Toz kapasitesi ve pratik kullanımı ile temizliğin kolay ve çabuk olmasına yardımcı olur.

* Torbasız temizlik, yüksek enerji tasarrufu sağlar.

* Hepa filtre sayesinde yüksek toz tutma performansı da oldukça yüksektir.

* Ayrılabilen gövdesi sayesinde temizlenmesi zor alanlarda kullanışlıdır.

* Motor gövdesinin üst kısımda olması, tavan ve koltukların altı gibi yerlerin temizliğinde avantaj sağlar.

supurge-001.jpg

A101 FANTOM CARBON DC500 DİKEY SÜPÜRGE İADE KOŞULLARI

* İade süresi, siparişinizdeki ürünlerin adresinize teslim edilme tarihinden itibaren 14 gündür.

* Ürününüzü iade kodu ile göndermeniz gerekmektedir.

* Üyelik hesabınıza giriş yaptıktan sonra "Hesabım>İptal/İade Talebi>Sipariş Seçimi>Aksiyon Seçimi>İade Ürün Seçimi" adımlarını izleyerek PTT Kargo ücretsiz iade gönderi kodunuzu alabilirsiniz.

* İade edilecek ürün kullanılmamış, orijinal ambalajına zarar verilmemiş ve tekrar satılabilirlik özelliğini kaybetmemiş olmalıdır.

* Televizyon, görüntü sistemleri, cep telefonu, tablet, notebook gibi elektronik ürünlerin kullanılması ya da ambalajının açılması durumunda ürün iadeleri servis raporu ile birlikte yapılabilmektedir.

* Kurulumu/montajı yapılmış mobilya ürünlerinin iadesi kabul edilememektedir.
Garanti kapsamında arızalanan ürünlerin iadesi servis raporu/iade raporu ile birlikte yapılabilmektedir.

* Ürünlerin kargo paketinde ya da ürünlerde hasar tespit edilmesi durumunda kargo görevlisine hasar tespit tutanağı düzenletmelisiniz. Kargo görevlisinin tutanak düzenlemediği bu ve benzeri durumlarda ürünü teslim almayarak iade edebilirsiniz.

* Hijyenik ürünlerin (iç giyim, kişisel bakım ürünleri, sağlık ürünleri vb.) ambalajı açılmış ise iadesi kabul edilmemektedir.

* Niteliği itibarı ile son kullanma tarihi geçecek ya da çabuk bozulabilecek ürünlerin iadesi kabul edilememektedir.

* Bayi-yetkili servis ya da Horoz Lojistik ile teslimatı yapılan ürün iade işlemleri için 0850 808 2 101 numaralı müşteri hizmetlerimiz ile irtibata geçebilirsiniz.

* Üye olmadan alışveriş yaptıysanız siparişinizin iadesi için 0850 808 2 101 numaralı müşteri hizmetlerimiz ile irtibata geçebilirsiniz.

* Ürün firmamıza teslim edildikten sonra incelenecek ve 7 iş günü içinde işlemleri tamamlanacaktır.

A101 AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU (10 ŞUBAT 2022 PERŞEMBE)

beyaz-esya.jpgmobilya.jpgmutfak.jpgfritoz.jpg

bebek-bezi.jpgoyuncak.jpgtekstil.jpgyiyecek.jpg

carsaf.jpgparfum.jpg

A101 GELECEK HAFTA AKTÜEL ÜRÜN KATALOĞU İÇİN TIKLAYIN

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN