Dynamic Akupunktur Kalemi en ucuz fiyatıyla bugün BİM'de

Dynamic Akupunktur Kalemi en ucuz fiyatıyla bugün BİM'de

BİM'de bu hafta en kaliteli ürünler, en ucuz fiyatıyla satışa sunuluyor. Bu cuma BİM'de indirimde neler, hangi ürünler var? 4 Mart 2022 Cuma BİM aktüel ürünler kataloğu yayınlandı mı? İşte, indirime giren ürünlerle BİM aktüel ürünler broşürü...

BİM aktüel ürünler kataloğu 4 Mart Cuma günü için yayınlandı. Bugün BİM'de birbirinden kullanışlı, en uygun fiyatlı aktüel ürünlerin içinde Dynamic marka akupunktur kalemi de yer alıyor. Bu hafta BİM reyonlarında, en ucuz spor aletleri, akıllı bileklik, saç kurutma makinesi, yoga matı, spor çantası gibi spor ekipmanları da satışa sunulan ürünler arasında. Kumtel marka ankastre set ve Dijitsu Full HD TV de en ucuz fiyat seçenekleriyle bu cuma BİM'de...

DYNAMIC AKUPUNKTUR KALEMİ FİYATI BİM'DE NE KADAR?

BİM aktüel kataloğu 4 Mart 2022 sayısında bulunan ürünler arasında Dynamic Akupunktur Kalemi de satışa sunuluyor.

Türkiye'nin en büyük e-ticaret platformu Trendyol'da 129 TL satış fiyatı bulunan akupunktur kalemi, BİM mağazalarında yalnızca 69,90 TL'ye satışta.

trnd.jpg
bim.jpg

DYNAMIC AKUPUNKTUR KALEMİ NEDİR, ÖZELLİKLERİ NELER?

* Dynamic Akupunktur Kalemi, çalışmayan kasları aktive etmeye yardımcı olur.

* Ağrıları hafifletmeyi sağlar.

* Kırışıklıkları ve sarkmaları azaltmaya yardımcı olur.

* 3 farklı masaj başlığı 9 kademeli şiddet ayarı Kırmızı dijital gösterge ekranı bulunur.

* Pil ile çalışır.

4 MART 2022 CUMA BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU

Bu cuma BİM'de; siyah cam ankastre set 2.299,00 TL, blendır seti 599,00 TL, saç kurutma makinesi 99,90 TL, vakumlu siyah nokta temizleyici 79,90 TL, akupunktur kalemi 69,90 TL, akıllı bileklik 89,90 TL, boncuk atlama ipi 39,90 TL, nevresim takımı 169,00 TL, baharlık pijama 109,00 TL, baharat seti 49,90 TL, paslanmaz süzgeç 22,50 TL, bebek ve doktor seti oyuncağı 89,90 TL'den satışa sunulacak.

1-001.jpg2-001.jpg4.jpg5.jpg

İNDİRİMLİ 4 MART 2022 BİM AKTÜEL ÜRÜNLER BROŞÜRÜ

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN