Dikişe başlamak isteyenlere büyük fırsat: En ucuz dikiş setleri bu cuma BİM'de

Dikişe başlamak isteyenlere büyük fırsat: En ucuz dikiş setleri bu cuma BİM'de

En ucuz kanaviçe, punch (panç), amigurumi, tığ işi ve iğne oyası dikiş setleri bu cuma BİM raflarında satışa çıkıyor. 18 Şubat Cuma günü BİM aktüel ürünler reyonunda en uygun fiyatlı, en kaliteli ürünler yer alıyor. Peki, bu cuma BİM'de neler var, bu hafta BİM'e gelecek ürünler neler? İşte, haftalık BİM aktüel ürünler kataloğu...

BİM 18 Şubat 2022 Cuma günü aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. BİM'de bu hafta; el işi, dikiş gibi hobiler edinmek isteyenler için kaçırılmayacak fırsatlar var. Rengarenk ve çeşit çeşit dikiş başlangıç setleri ve kanaviçe kitleri bu cuma BİM'de. Metal kutulu dikiş setinden şiş ve tığ kutularına, en iyi 2'li punch kasnak setinden havlu etamin kitlerine, çelik misnalı şişlere kadar pek çok dikiş nakış gereçleri en ucuz fiyat seçenekleri ve kalitesiyle 18 Şubat Cuma günü, BİM reyonlarında.

EN KALİTELİ EN İYİ ÖRGÜ VE DİKİŞ SETLERİ BİM'DE

BİM, aktüel ürünler reyonuyla çeşitli ürünleri en ucuz fiyatıyla müşterilerinin hizmetine sunuyor. Her hafta olduğu gibi bu hafta da BİM reyonları indirimli ürünlerle donandı. Bu hafta BİM'de; Woon 49 inç full HD uydu alıcılı smart LED TV, çok amaçlı 8 bölmeli dolap, davlumbaz, antrasit TV sehpası, Soley tek kişilik nevresim seti, Kumtel 9 dilim yağlı radyatör ve birçok fırsat ürünü bulunuyor. Dayanıklı elektronik ürünler, kullanışlı mutfak araç gereçleri, en ucuz deterjanlar, kaliteli gıda ürünleri ile birlikte dikiş setleri de BİM aktüel ürünler raflarında.

BİM'de bugün kaçırılmayacak dikiş fırsatları var:

Büyük Boy Havlu Etamin Kiti: 19.50 TL

Küçük Boy Havlu Etamin Kiti: 15.50 TL

En kaliteli örgü ipi Ören Bayan Star Yumak 3'lü: 29.90 TL

Ören Bayan Favori Yumak 3'lü: 29.90 TL

Ören Bayan Favori Batik Yumak 3'lü: 34.90 TL

18 Şubat 2022 Bim kataloğunda bulunan kanaviçe kiti, tığ işi seti, tığ işi seti, düğme kutusu, amigurumi, keçe şekiller ve şiş kutusu gibi pek çok ürün, en ucuz fiyatıyla satışa sunuldu.

punch-malzemeleri.jpg

BİM DE TEMEL GIDA ÜRÜNLERİNDE KDV İNDİRİMİ YAPTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın duyurduğu temel gıda ürünlerinde uygulanan yüzde 7 oranında KDV indirimi ile KDV oranı yüzde 1'e düşürüldü. Bu kararın ardından, BİM de online satış sitesinde yaptığı açıklama ile ürünlerinde KDV indirimi uyguladığını bildirdi.

kdv.jpg

BİM'DE 18 ŞUBAT 2022 CUMA GÜNÜ NELER VAR?

ankastre.jpgtelevizyon.jpgdeterjan.jpggida.jpgkozmetik.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN