'Küflü çikolata' paylaşımıyla gündemdeydi: Migros ve Carrefour o ürünleri kaldırdı

'Küflü çikolata' paylaşımıyla gündemdeydi: Migros ve Carrefour o ürünleri kaldırdı

Migros, sosyal medya üzerinde bir tüketiciye 'küflü çikolataları' paylaşımları sebebiyle Patiswiss Yönetim Kurulu Başkanı Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun söylediği, "Karşında dev Migros ve biz varız" sözleri sonrasında, ürünlerini mobil uygulamasından çıkardı. Aynı hamle Carrefour'dan da gelirken, marka Patiswiss ürünlerini raflardan ve internet sitesinden kaldırdı.

Ankara merkezli çikolata üreticisi Patiswiss, sosyal medyada yaşanan bir “küflü çikolata” paylaşımı sonucunda büyük bir krizle karşı karşıya kaldı. Şirketin yönetim kurulu başkanı Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu’nun, bahsi geçen paylaşımı yapan kullanıcıya, “Karşında dev Migros ve biz varız” ifadelerini kullanmıştı. Bununla birlikte Tunaoğlu'nun marka karalama davası açacağını ima ettiği sosyal medya üzerinden yapılan açıklamaları büyük yankı bulmuştu.

Sosyal medyada geniş çapta eleştiriler alan Tunaoğlu, tepkilerin büyümesi üzerine söz konusu paylaşımını sildi.

MİGROS VE CARREFOUR ÜRÜNLERİ KALDIRDI

Yaşanan bu gelişmelerin ardından, Türkiye’nin önde gelen perakende zincirlerinden Migros, Patiswiss markalı ürünleri mobil uygulamasından kaldırma kararı aldı. Buna benzer bir hamle de Carrefour'dan geldi. BirGün'de yer alan habere göre; Carrefour da, skandalın ardından Patiswiss ürünlerini hem fiziksel raflarından hem de internet sitesinden çıkardı.

İlgili Haberler
YORUMLAR (5)
5 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN