Mars Hava ve Deniz Kargo’dan iki yeni şube

Mars Hava ve Deniz Kargo’dan iki yeni şube

“Konya Havalimanı’ndan ihracat ve ithalat seferlerinin başlamasıyla müşterilerimize daha hızlı, kaliteli hizmet sunma amacıyla yeni şubemizi faaliyete geçirdik. Konya şubemiz ile bölgedeki müşterilerimize daha yakın olacağız” diyen Mars Hava ve Deniz Kargo CEO’su Selmin Kahraman, bölgedeki müşterilerine iç nakliye hizmeti de sunacaklarını belirtti.


Büyük Kayacık Mahallesi OSB Kos Lojistik Merkezi 402. Sok. No: 4/A Ofis: 202 Selçuklu – Konya adresinde hizmete başlayan Mars, Konya şubesi ile müşterilerine havayolu ve denizyolu taşımacılık hizmetlerini sunacak.

Tüm sektörlere hizmet veren Mars, Konya şubesi ile ağırlıklı olarak savunma sanayi, tüfek ve silah taşımaları, yaş meyve sevkiyatları, gıda, makine, kimya ve muhtelif yedek parça sektörlerine hizmet verecek.

Antalya’da AXIS Ofis Emek Mahallesi Yeşilırmak Caddesi Bina No:3 Ofis No:8 Kat:3 Kepez – Antalya adresinde faaliyete başlayan Mars, Antalya Şubesi ile müşterilere havayolu ve denizyolu taşımacılık hizmetlerini sunacak. Yeni şubesi ile bölgedeki müşterilerinin ihtiyaç ve taleplerine cevap vermeyi hedeflediklerini söyleyen Kahraman, Mars kalitesini güneyde de sürdüreceklerini belirtti.

Mars Antalya, denizyolu ve havayolu ihracat ve ihracat taşımalarında yaş meyve ve sebze, mobilya, kağıt ve orman ürünleri, kimyevi maddeler ve mamulleri sektörleri başta olmak üzere tüm sektörlere hizmet verecek.

İstanbul, Bursa, İzmir, Ankara, Mersin, Gaziantep, İskenderun, Adana, Konya ve Antalya’da şubeleri bulunan ve tüm dünyaya hizmet sunan Mars Hava ve Deniz Kargo, önümüzdeki dönemlerde yeni şubeler açmaya devam etmeyi planlıyor.

MARS LOGİSTİCS HAKKINDA:

1989 yılında kurulan Mars Logistics, tüm lojistik hizmetlerinin sunulduğu bir grup şirketi olarak faaliyet göstermektedir. Uluslararası karayolu, havayolu, denizyolu ve demiryolu taşımacılığı hizmeti sunan Mars Logistics, proje taşımacılığı, intermodal taşımacılık, fuar ve etkinlik lojistiği, depolama, gümrük yönetimi ve sigorta alanlarında da hizmet vererek müşterilerine entegre bir sistem sunmaktadır. Merkezi İstanbul’da olan, yurtiçinde ve yurtdışında şubeleri bulunan Mars, 157.600 m²’lik açık ve kapalı alanda gümrüklü ve gümrüksüz depolama hizmetleri ile müşterilerine akıllı çözümler sağlamaktadır. Mars Logistics başta otomotiv ve tekstil olmak üzere kimya, sağlık, kozmetik, enerji, perakende gibi birçok sektöre sektör bazında özel çözümler geliştirmektedir. Türkiye’nin en genç ve en büyük filolarından birine sahip olan Mars Logistics, Avrupa, Kuzey Afrika, Balkanlar ve Türki Cumhuriyetler’e karayolu taşımacılığı hizmeti vermektedir. WIN’in kurucu üyesi olan Mars Hava ve Deniz Kargo ise dünyanın tüm ülkelerine ulaşmakta ve havayolu & denizyolu taşımacılığında da profesyonel bir sistem sunmaktadır. Türkiye’nin en büyük 150 şirketi arasında yer alan Mars, yayınladığı son sürdürülebilirlik raporu ile Türkiye’deki GRI onaylı A+ seviyesindeki ilk 10 firmadan birisi olmayı başarmıştır. 2.000’in üzerinde çalışanıyla, lojistik sektöründe fark yaratarak büyümesini sürdüren Mars Logistics, Intermodal Taşıma Sistemi ile çevreci ve sürdürülebilir bir hizmet modeli sunmaktadır. Sektörde sürekli gelişimi ve değişimi hedefleyen Mars, kurumsal sosyal sorumluluk projelerinde özellikle eğitime destek vermeye odaklanmıştır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN