Mercedes Türkiye'ye özel motorla geldi ÖTV dilimine girdi! Merakla beklenen model resmen tanıtıldı

Mercedes Türkiye'ye özel motorla geldi ÖTV dilimine girdi! Merakla beklenen model resmen tanıtıldı

Otomotiv sektöründe gelişmeler hız kesmeden devam ederken, Mercedes Türkiye’ye özel bir motorla geldi! Merakla beklenen model tanıtılırken Mercedes Benz yeni e serisi tanıtıldı. İşte detaylar…

Dünya genelinde en çok tercih edilen araçlar arasında yer alan Mercedes, hem tasarım bakımından hem de özellikleri bakımından oldukça başarılı arabalar arasında yer alıyor. Öyle ki özellikle Türkiye’de Mercedes markasına verilen ayrı bir önem ve duyulan ayrı bir hayranlık söz konusu. Bu kapsamda özellikle Mercedes severleri ilgilendiren bir gelişme yaşandı. Dünya lansmanı Nisan ayında yapılan Mercedes E serisi, Türkiye’ye özel motor seçeneği ile geldi.

TÜRKİYE PAZARINA ÖZEL

Mercedes Benz’in yeni el serisi dünya lansmanı ile Nisan ayında tanıtılmıştı. Edinilen bilgilere göre yeni serinin türkiye'ye özel motor seçeneği ile alıcılarla buluşacağı öğrenildi.

yeni-proje-7.jpg

Türkiye pazarına özel getirilen serinin 1,5lt mild-Hybrid motoruna sahip olduğu bilinirken aynı zamanda 250Nm tork ve 196bg üreten bir motora sahip. Bunun yanı sıra 0-100 km/s hızlanmasını 8,9 saniyede tamamlıyor.

yeni-proje-6.jpg

ÖTV DİLİMİNE GİRDİ

Bu seri ile ilgilenen ve almak isteyen kişilere en çok ilgilendiren konulardan biri ise Mercedes Benz E serisinin yüzde 80 o.tv dilimine girmesi. Öte yandan 2 versiyona sahip olan E180’in versiyonlarının fiyatı merak ediliyor. Bu kapsamda fiyatları ise şu şekilde öne çıkıyor:

Executive 4.220.000 TL,

AMG 4.330.000 TL.

yeni-proje-5.jpg

BİR DEĞİL İKİ İDDİALI MODEL

Bir değil 2 iddialı model ile Mercedes severlerin karşısına çıkan markanın ikinci modeli ise E 220 4Matic.Bu model, 2lt mild-Hybrid motor, 220bg ve 500 Nm torka sahip. Fiyatlar ise şu şekilde:

Executive 5.900.000 TL,

AMG 6.050.000 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN