Merkez'deki koltuk değişiminin yankıları sürüyor: Dolardan yeni rekor

Merkez'deki koltuk değişiminin yankıları sürüyor: Dolardan yeni rekor

Merkez Bankası'ndaki başkan değişiminin ardından döviz kuru, haftanın ikinci işlem gününe de yükselişle başlarken, dolar yine rekor kırdı. 30,75 TL seviyesine kadar yükselen para birimi tarihi zirvesine ulaşırken, euro ise yükselişini sürdürerek 32,8913 TL civarında seyrediyor.

Hafize Gaye Erkan'ın Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) başkanlığı görevinden ayrılması ve yerine Fatih Karahan'ın gelmesi sonrası döviz kurundaki yükseliş ivme kazandı. Bir süredir 30 lira üzerinden işlem gören doların yukarı yönlü hareketi haftanın ikinci gününde de devam ederken, yeni bir rekor geldi.

DOLAR BUGÜN NE KADAR?

Dolar/TL, bugün 30,7536 seviyesine yükselerek bir kez daha rekor kırdı. Doların önceki kapanışı ise 30,5467 seviyesinden gerçekleşmişti.

EURO BUGÜN NE KADAR?

Uzun zamandır devam ettiği yukarı yönlü hareketini sürdüren euro/TL ise, bugün 32,8913 seviyesinden işlem görüyor. Euro, önceki kapanışını da 32,8449 seviyesinden yapmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN