Motorin ve benzinden sonra otogaza da zam

Motorin ve benzinden sonra otogaza da zam

Motorin ve benzin fiyatlarına yapılan zammın ardından otogazın litre fiyatına da 5 kuruş zam yapıldı. Motorinin pompa fiyatına litre başına 11 kuruş, benzine ise 16 kuruş zam yapılmıştı.

Motorin ve benzin fiyatlarına yapılan zammın ardından otogazın litre fiyatına da dün geceden geçerli 5 kuruş zam yapıldı.

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası'ndan (EPGİS) yapılan açıklamada "27 Ağustos tarihinden itibaren geçerli olmak üzere LPG otogazda 5 kuruş/litre pompa fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur" denildi.

EPGİS verilerine göre akaryakıt fiyatlarında eşel mobilin tekrar devreye alınması için pompa satış rakamlarına yansıması gereken tahmini zamlar motorin için 19 kuruş/litre, benzin için 35 kuruş/litre ve otogaz için 48 kuruş/litre seviyesinde bulunuyor.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN