Niğde'deki Halk Ekmek kuyruğu şoke etti: Ucuz ekmek için dövüş bile oluyor

Ekmeğin fırınlarda fahiş zamlandığı Niğde'de, vatandaşlar ekmeği Halk Ekmek'ten yarı fiyatına alabiliyor. Hal böyle olunca Niğde Belediyesi’nin Halk Ekmek büfesinin önünde uzun kuyruklar oluştu. Bir vatandaş, "Ben 65 yaşındayım böyle ekmek kuyruğu görmedim" derken bir başkası, ekmek alabilmek için sıradakilerin birbirleriyle fiziksel kavga bile ettiğini söyledi.

Niğde’de fırınlarda ekmek fiyatı 3,5 lira olurken ekmeği Halk Ekmek'te 1,75 TL’den satan Niğde Belediyesi, ağustos ayına kadar zam yapmayacağını açıkladı. Bu sebeple vatandaşlar, ekmeği daha ucuza alabilmek için Halk Ekmek önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Ekmek kuyruğunda bekleyen bir vatandaş, "Ucuz olduğu için ben her gün buraya geliyorum" derken bir başka Niğdeli ise "Vakit buldukça geliyorum. Ne düşünelim, milletin halini görüyoruz. Ucuz diye ekmek kuyruğunda saatlerce bekliyoruz. Daha düşünecek bir şey var mı?" diye konuştu.

'SIRADA DÖVÜŞ OLUYOR'

Bir vatandaş, "10'dan beri bekliyorum burada. Her gün geliyorum. Bir de dövüş oluyor burada ekmek sırasında, sıraya girmiyorlar. Ekmek yetmiyor" dedi.

65 yaşında olduğunu belirten bir Niğdeli ise, "2 saat bekliyoruz o da ekmeğin gelmesine bağlı. Böyle bir şey görmedik ki 65 yaşındayım daha ilk defa böyle bir şey görüyorum. Ekmek yetmezse dönüyoruz. Tabi artmasını istiyoruz. 3,5 TL valla pahalı bizim gibi vatandaşlara, 8 tane 10 tane ekmek alanlar var" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN