O bankada faizsiz kredi kampanyası başladı! Nakit paraya ihtiyacı olan kaçırmasın!

O bankada faizsiz kredi kampanyası başladı! Nakit paraya ihtiyacı olan kaçırmasın!

Türkiye'de hızla artan enflasyon ve dövizdeki yükseliş vatandaşların elini kolunu bağlamış durumda. Hayat pahalılığı her geçen gün artarken geçim sıkıntısı etkisini iyice göstermiş durumda. Merkez Bankası'nın faiz yükseltme kararı sonrası bankalar kredi faizlerini güncellerken o bankadan faizsiz kredi kampanyası başladı. Kurban Bayramı'na özel dev kampanya! Nakit paraya ihtiyacı olanlar dikkat! Bu fırsatı sakın kaçırmayın. İşte detaylar haberimizde...

Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası bankalar kredi faizlerini güncelledi. Yıl başından bu yana artan enflasyon ve dolar kurundaki artış hayat pahalılığını tetiklerden vatandaşlar geçinmek için kredilere başvurmak zorunda kalıyor. Bu zor şartlarda 'En düşük faizli krediyi hangi banka veriyor? Faizsiz kredi hangi banka veriyor?' gibi sorular araştırılırken o bankadan güzel haber geldi. O bankada faizsiz kredi kampanyası başladı. Kurban Bayramı'na özel son dakika olarak duyurdular. Nakit paraya ihtiyacı olanlar bu fırsatı sakın kaçırmayın!

hjhjjhj-3.jpg

O BANKADA FAİZSİZ KREDİ KAMPANYASI BAŞLADI

Garanti Bankası yeni kampanyasını duyurdu. Banka tarafından paylaşılan yazılı duyuruya göre, Kurban Bayramı süresince herhangi bir amaçla nakit ihtiyacı olan müşteriler, maksimum 10.000 TL faizsiz kredi kullanabilecekler. Bu kampanya sayesinde müşteriler, nakit ihtiyaçlarını karşılamak için daha uygun koşullarla kredi alabilecekler.

KAMPANYAYA KATILIM KOŞULLARI NELER?

Aynı zamanda Garanti Bankası tarafından yapılan duyuruda yeni müşterileri hedefleyen bu kampanya Hangikredi tarafından tanıtıldı. Türkiye’de kredi kullanmak isteyenler için faiz oranları genellikle yüksek seviyelerde seyretmektedir. Bankaların farklı platformlarla yaptığı özel anlaşmalar sayesinde daha düşük faiz oranları ya da faizsiz kredi imkanları doğabilmektedir. Bu noktada Garanti Bankası ile Hangikredi arasında yapılan özel anlaşmanın müşterilere faizsiz kredi imkanı sunduğu duyuruldu

ghhghggh-40.jpg

NAKİT İHTİYACI OLANLAR DİKKAT!

Garanti Bankası, faizsiz kredi kampanyasını duyurdu. Normalde Kurban Bayramı kredisinde yüzde 3,29 faiz uygulanırken, banka yeni kampanyada faizsiz bir seçenek sunacak. Bu kampanya kapsamında müşteriler, kredi kartları üzerinden nakit avans olarak kredi kullanabilecekler. Önceden, 10.000 TL kredi için aylık ödemeler 1914 TL olurken, toplam geri ödeme miktarı 11.537 TL olarak belirleniyordu. Ancak yeni kampanyada bu ödemelerde hiç faiz uygulanmayacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN