O markadan sıfır SUV aldı her yeri kusurlu çıktı! Bütün birikimini ona yatırmıştı ama…

O markadan sıfır SUV aldı her yeri kusurlu çıktı! Bütün birikimini ona yatırmıştı ama…

Ankara’da bir vatandaşın başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiştir. Emekli olup aldığı SUV araç hayra geçmedi. Varını yoğunu yatırdığı o marka aracın sonu hüsran oldu. Emekli vatandaş bakın çareyi neyde buldu.

Son yıllarda vatandaşlar tercihlerini SUV model araçlardan yana kullanıyor. Markalar benzinli ya da dizel araçların yanı sıra SUV modellere yoğunlaşırken vatandaşlardan gelen şikayetler de dikkat çekiyor. Ankara'da emekli ikramiyesi ile aldığı SUV model araç yüzünden yüzü gülmeyen vatandaş çareyi ilginç bir protesto da buldu.

SIFIR SUV KUSURLU ÇIKTI

Ankara'da emekli ikramiyesi ve biriktirdiği para ile Citroen marka SUV model araç alan Gültekin Akbaş, 3 ay sonra aldığı sıfır araçta boya kalkması problemi yaşadı. Yaşadığı sorun ile birlikte Karşısında bir muhatap bulamayan Akbaş, boya atma sorunu nedeniyle servise başvurdu. Başlık kuş pisliği ve taş sıçraması gibi problemler gösterilse dahi sonradan fabrikanın hatası olduğunun ortaya çıktığını belirten Gültekin Akbaş, çözüm konusunda herhangi bir sonuca varamadığını dile getirdi. Gültekin Akbaş başından geçen olayı şu sözlerle aktardı:

gultekin-akbas-ankara-001.jpg

"Aracımı Kasım ayında aldım. Sıfır aldığım aracım 3 ay sonra boya atmaya başladı. Servise gittiğimde ilk önce kuş pisliği ve taş sekmesi dendi. Daha sonrasında fabrika hatası olduğunu kabul ettiler. Kronik bir arıza olduğunu belirtip, aracı boyayacaklarını söylediler ve boyadılar. Muradım; yetkililerin benimle muhatap olmasıdır. Karşımda bir muhatap bulamıyorum. Aylarca bir yetkili arayıp da sıkıntımı sormadı. Servis de aracımı bu hale getirse bile iletişime geçilmedi. Her türlü anlaşmaya hazırım. Arabanın yenisini mi verirler, arabayı alıp parasını mı verirler ya da benimle diyaloğa geçip bir yol mu izleriz her türlü iletişime açığım. Tek amacım yetkililerin bana ulaşması. Aracımı görün ve bana ulaşın, tek derdim bu"

Aldığı araç kusurlu çıkan vatandaşın her kapı yüzüne kapandı. Üretimin hatalı olduğu belirtilirken aracın tamir edilmesi de mümkün olmadı. Akbaş, hatalı olan araçta değişim isteyince o kapıda yüzüne kapandı. Citroën marka araçtan memnun kalmayan o vatandaş çağrıyı sokak sokak gezerek aracı ve markayı protesto etmekte buldu. İşte o anlar…

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN