O marketlerde öyle bir indirim başladı ki rakipleri bile şok oldu! Ayçiçek yağlarında görülmemiş indirim: Son tarih belli oldu!

O marketlerde öyle bir indirim başladı ki rakipleri bile şok oldu! Ayçiçek yağlarında görülmemiş indirim: Son tarih belli oldu!

Türkiye'de artan enflasyon ve dolar kurundaki hareketlilikle birlikte gıda fiyatları uçuk zamlarla karşılaşmıştı. Fiyat artışlarından en çok etkilenen ürün ise ayçiçek yağı oldu. Gelen zamlarla astronomik fiyatlara ulaşan ayçiçek yağı vatandaşları kara kara düşündürmekte. Daha ucuz fiyata yağ almak isteyen tüketiciler zincir marketler tarafından yapılan indirimleri takibe aldı. Yüzleri güldürecek haber ise o marketlerden geldi. Ayçiçek yağı fiyatlarında daha önce görülmemiş indirim!

Artan enflasyon sonrası vatandaşların alım gücü düşmüş ve temel gıda fiyatlarına peş peşe zam gelmişti. Gelen zamlardan en çok etkilenen ürün ise ayçiçek yağları olmuştu. Fiyatlar uçuk rakamlara ulaşırken vatandaşlar daha ucuza yağ alabilmek için marketler tarafından yapılan indirimleri yakın takibe aldı. Beklenen haber ise o marketlerden geldi. 1, 2 ve 5 litrelik ayçiçek yağı fiyatlarında dev indirim. Rakipleri bile şok oldu! Bu fırsatı kaçırmayın, stoklar sınırlı hemen torbanızı alın ve koşun. İşte en ucuz ayçiçek yağı fiyatı...

AYÇİÇEK YAĞI FİYATLARINDA GÖRÜLMEMİŞ İNDİRİM

Bu indirim fırsatı kaçmaz. Ülkenin en büyük zincir marketleri arasında yer alan Şok marketlerde 1, 2 ve 5 litrelik ayçiçek yağılarında büyük indirim başladı. Fiyatları gören tüketiciler şok oluyor. Ayçiçek yağı fiyatları Ocak ayından itibaren sürekli olarak zamlanırken bu süreçte Bim, A101, Migros ve CarrefourSA marketlerinin ardından ŞOK marketlerde büyük indirim yapıldı. ŞOK marketler tarafından başlatılan ayçiçek yağı kampanyasında indirim başladı ve tüketicilere duyuru gerçekleştirildi. İşte güncel ŞOK market ayçiçek yağı fiyatları ve detaylar..

kmfggffg-1.jpg

FİYATLARI DUYAN O MARKETLERE KOŞUYOR

Artan fiyatlar sonrası vatandaşlar uygun fiyata ayçiçek yağı alabilmek için marketler tarafından yapılan kampanyaları sorgulamaya başladı. Bu doğrultuda ŞOK'un bünyesinde yer alan Evin markalı ayçiçek yağı ürünleri indirimli bir şekilde satılıyor. 1, 2 ve 5 litrelik ayçiçek yağlarında şok indirim. Son dakika olarak duyurdular! İşte Şok ayçiçek yağı fiyatları;

kmgfgfgf-13.jpg

ŞOK AAYÇİÇEK YAĞI FİYATLARI GÜNCEL

Şok marketlerde ayçiçek yağı ürünlerinde indirime gidildi. Buna göre ise güncel fiyat listeleri..

  • Evin ayçiçek yağı 1 litre 35,50 TL
  • Evin ayçiçek yağı 2 litre 66,00 TL
  • Evin ayçiçek yağı pet 5 litre 149,50 TL
  • Evin mısır yağı pet 5 litre 169,95 TL
  • Lio riviera zeytinyağı 1 litre 70,90 TL
  • Lio riviera zeytinyağı 2 litre 134,50 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN