Önce dinlenip sonra nefes almadan yükselecek! Hatice Kolçak Kripto paranın 100 bin dolar olacağı tarihi açıkladı

Altın ve para piyasasına ilişkin açıklamalarda bulunan Hatice Kolçak, çok önemli bir uyarı ile gündeme geldi. Uzman isim önce dinlenip sonra nefes almadan yükseleceğini iddia ederek kripto paranın 100 bin dolar olacağı tarihe dikkati çekti. İşte konuya ilişkin detaylar…

Yatırımcılar, altından dolara, kripto paradan borsaya kadar her alanda genellikle uzman isimlerin görüşlerini dikkate alıyor. Bu alanla ilgilenen uzmanlar ise sık sık yatırımcılara önemli bilgiler sunarken yaptığı açıklamalarla tanınan ve gündemdeki yerini hiç kaybetmeyen ünlü ekonomist Hatice Kolçak, yeni bir açıklamayla ekonomi gündemine geldi. Kripto paralarda ki yükselişe dikkati çeken uzman isim rekor seviyeyi açıkladı.

yeni-proje-23.jpg

“KRİPTOLAR İNANILMAZ COŞKULU”

Önüne ekonomist Hatice Kolçak, yatırımcıların en çok merak ettiği sorulardan biri olan kripto para ilişkin şu açıklamayı yaptı:

“Kriptolar inanılmaz coşkulu. Bitcoin'de en son biz 1 Temmuz 1 Kasım 2021'de 69.000 doları görmüştü ve aynı seviyeyi yakaladık. Şimdi bakın, aynen altın gibi Bitcoin de tabii ki bir düzeltme gelmiyor. Satanlar hep bir düzeltme beklediler, özellikle 50.000 dolarda satış yapan çok oldu. Fakat oralara gelmedik ve nefes almadan yukarı bir çıkış gerçekleşti, buraya ciddi bir para girişi var atlar acayip derecede destekli piyasada.”

yeni-proje-24.jpg

O TARİHİ İŞARET EDEREK REKOR SEVİYEYİ SÖYLEDİ

Koçak, özellikle de rekor seviyeyi ve o seviyenin görüleceği tarihi işaret ederek açıklamasının devamında şunlara yer verdi:

“69.000 bin dolar da illaki bir nefes alması gerekecek. Arkadaşlar, şu an biraz düştü, 66.580 dolar 69'u geçemedik o tarihi seviyeyi geçemedik, şu an 6658 de biraz dinlenebilir. Fakat ben yükselişini söyledim. Benim hedefim çok daha yüksek olduğu için 69.000 dolarların geçilmesi durumunda 100.000 dolara doğru gideceğiz zaten. Beklentim de benim bu sene olmadı seneye 100.000 dolar beklentim var.”