Trafikte vahşet! Ailesinin gözü önünde kalbinden bıçaklanarak katledildi

Trafikte vahşet! Ailesinin gözü önünde kalbinden bıçaklanarak katledildi

Antalya'daki trafik tartışması vahşetle bitti. Önder Çakır (45) tartıştığı servis şoförü Neşet Güçlü (51) tarafından eşi ve kızının gözü önünde kalbinden bıçaklanarak hayatını kaybetti. Kardeşi Öner Çakır, "Kardeşim kırmızı ışıkta duruyor, yeşil yanar yanmaz arkasından duran araç kornaya basarak, selektör yapmış. Kardeşim de elini kaldırmış, el işareti yapmış. Sonrasında iniyor ve olduğu gibi bıçağı saplıyor." diye konuştu.

Kan donduran olay Antalya'nın Kepez ilçesine bağlı Kuzeyyaka Mahallesi Yeşilırmak caddesi üzerinde saat 02.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; eşi Meryem Çakır ve 8 yaşındaki kızı Zeynep Çakır ile otomobiliyle seyir halinde olan Önder Çakır (45) trafik ışıklarında servis şoförü Neşet Güçlü'yle (51) tartışma yaşadı.

9149873.jpg

BIÇAKLADI VE KAÇTI

Tartışmanın sürdüğü esnada aracından inen Güçlü, yanında taşıdığı bıçakla Önder Çakır'ı kalbinden bir kez bıçakladı. Ardından aracına binen Güçlü olay yerinden kaçtı.

9149872.jpg

HAYATINI KAYBETTİ

Çakır'ın eşi durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık çalışanları ağır yaralı Çakır'ı olay yerindeki ilk müdahalenin ardından özel bir hastaneye kaldırdı.

Ameliyata alınan Önder Çakır, doktorların tüm müdahalelerine rağmen sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

9149874.jpg

CİNAYET ZANLISI YAKALANDI

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olay yerinden 07 YSL 38 plakalı otobüsüyle kaçan Neşet Güçlü'yü yakalamak için çalışma başlattı. Ekipler, gözaltına alınan Güçlü’nün, ifadesini almak üzere karakola götürdü.

9149875.jpg

Cinayet zanlısı Güçlü, ifadesinin ardından adliyeye sevk edilecek.

'İNİYOR VE OLDUĞU GİBİ BIÇAĞI SAPLIYOR'

Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürülen Çakır'ın cenazesi, işlemlerin ardından yakınlarına teslim edildi.

9149876.jpg
Önder Çakır'ın kardeşi Öner Çakır gözyaşlarına boğuldu

Morg çıkışında konuşan Önder Çakır’ın kardeşi Öner Çakır, "Kardeşim akşam eşi ve çocuğuyla evine giden adam. Kırmızı ışıkta duruyor, yeşil yanar yanmaz arkasından duran araç kornaya basarak, selektör yapmış. Kardeşim de elini kaldırmış el işareti yapmış, karşı taraf ne dedi Allah bilir. Sonrasında iniyor ve olduğu gibi bıçağı saplıyor. Ne vurma var, ne bir şey var. Gidiyor bıçağı saplıyor ya, dövüşürsün kavga edersin, dersin ki bu adam gitti direkt olarak bıçağı sapladı. Bıçağı göğsünün olduğu yere kalbine saplamış." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN