Onlarca ilde ucuz konut kampanyası başladı! 300 bin, 500 bin TL'ye 2+1 3+1 daireler satılacak

Onlarca ilde ucuz konut kampanyası başladı! 300 bin, 500 bin TL'ye 2+1 3+1 daireler satılacak

Son dakika haberine göre, devlet kurumları 71 ilde 2. el konut satışına başladıklarını duyurdu. Bu gelişmeyle birlikte, vatandaşlar ucuza 2. el konutlara sahip olma fırsatı elde edecekler. Devlet kurumları tarafından satışa çıkarılan konutlar, farklı illerde bulunmaktadır. İşte ayrıntılar...

Son dakika haberi! Devlet ilan sayfası üzerinden yapılan açıklamaya göre, 71 ilde ucuz konut satışları başladı. Konut fiyatlarının 130 bin TL'den başlayıp yüksek fiyatlara kadar çıktığı belirtiliyor.

HANGİ İLLERDE SATIŞLAR YAPILACAK?

konut

Konut satışı yapılan iller arasında Ankara, İstanbul, İzmir, Adana, Afyonkarahisar, Aksaray, Amasya, Antalya, Ardahan, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bartın, Batman, Bayburt, Bilecik, Bingöl, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Iğdır, Isparta, Kahramanmaraş, Karaman, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kilis, Kırıkkale, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Nevşehir, Niğde, Ordu, Osmaniye, Rize, Sakarya, Samsun, Sinop, Şırnak, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Uşak, Van, Yalova, Yozgat ve Zonguldak gibi şehirler yer alıyor.

Vatandaşlar, ilgili ilanları takip ederek istedikleri ildeki ucuz konutlara sahip olma fırsatını yakalayabilecekler. Bu konutlar farklı seçeneklerde, metrekarelerde ve fiyat aralıklarında sunulmaktadır. Detaylı bilgilere, ilgili devlet kurumlarının resmi web sitelerinden veya ilan sayfalarından ulaşılabilir.

Devlet kurumlarının 2. el konut satışıyla ilgili daha fazla ayrıntıya ulaşmak için ilgili kurumların resmi web siteleri veya ilanlarını takip etmek gerekmektedir. Bu konutların bulundukları iller, ilgili kurumlar tarafından duyurulacak ve satış süreciyle ilgili detaylar da açıklanacaktır.

Bu gelişme, vatandaşlara ekonomik şartlarda uygun konutlara erişim imkanı sunmayı hedeflemektedir. Devletin bu adımıyla, 2. el konut pazarında daha fazla seçenek ve fırsatlar sunulması amaçlanmaktadır. Bu fırsattan yararlanmak isteyen vatandaşlar, ilgili ilanları takip ederek başvurularını yapabilir ve ucuza konut sahibi olma şansını elde edebilirler.

Daha fazla bilgi için resmi internet  adresinden öğrenebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN