Özgür Demirtaş'tan asgari ücret tepkisi: Kasım gibi hiçbir işe yaramadığı görülecek

Özgür Demirtaş'tan asgari ücret tepkisi: Kasım gibi hiçbir işe yaramadığı görülecek

Asgari ücrete yapılan ara zam ile 5 bin 500 liraya yükseltilmesini sosyal medya hesabından değerlendiren ekonomist Özgür Demirtaş, "Kasım gibi bu zammın da hiçbir işe yaramadığı görülecek" dedi.

Prof. Dr. Özgür Demirtaş, ara zamla asgari ücretin 5 bin 500 liraya yükseltilmesine yönelik açıklamalarda bulundu. "Kasım gibi bu zammın da hiçbir işe yaramadığı görülecek" diyen Demirtaş, "Dünyanın hiçbir yerinde yapılmayan ekonomi ve para politikası hataları ile ülkenin ne büyük çıkmaza girdiği anlaşılacak." dedi.

Twitter'da paylaşım yapan Demirtaş, şunları yazdı:

“Bundan aylar önce asgari ücrete yeni bir zam yapılacağını söylemiştim. Hem Sayın Cumhurbaşkanı, hem sayın Bakan HAYIR öyle bir artış gündemimizde YOK diye açıklama yapmıştı. Ben de HENÜZ bilmiyor olsanız bile yapacaksınız demiştim!

Bugün yaptılar. Kasım gibi bu zammın da hiçbir işe yaramadığı görülecek. Dünyanın hiçbir yerinde yapılmayan ekonomi ve para politikası hataları ile ülkenin ne büyük çıkmaza girdiği anlaşılacak.

Sayıca çok fazla olan asgari ücretli arkadaşlarım da bunu canları yanarak anlayacak. Üzgünüm."

Demirtaş'ın paylaşımı şu şekilde:

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (10)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
10 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN