Paraya sıkışanlara kaçırılmayacak fırsat! Denizbank ihtiyaç kredisinde bombayı patlattı: Uygun vade ve faiz oranlarıyla

Paraya sıkışanlara kaçırılmayacak fırsat! Denizbank ihtiyaç kredisinde bombayı patlattı: Uygun vade ve faiz oranlarıyla

Kurban Bayramı'nın gelmesiyle birlikte geçim sıkıntısı çeken vatandaşlara dev fırsat geldi. Denizbank tarafından paylaşılan kampanya kapsamında nakit ihtiyacınız karşılanacak. Kredi detaylarını web sitesi üzerinden paylaşan DenizBank 70 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi sunuyor. İşte tüm detaylar...

NAKİT İHTİYACI OLAN BAŞVURSUN

Yatırım yapmak isteyen ya da borçlarını kapatmak isteyen vatandaşlara Denizbank'tan kaçırılmayacak fırsat duyuruldu. Resmi web sitesi üzerinden paylaşılan kampanya kapsamında nakit ihtiyacınız karşılanıyor. Başvuru yapan vatandaşlara 70 bin TL tutarında ihtiyaç kredisi verileceği açıklandı.

Dünya üzerinde ve ülkemizde yaşanan ekonomik kriz karşısında alım gücü düşen vatandaş ay sonunu getirmekte zorlanır hale geldi. Borçlarını kapatamayan ve cebindeki nakit parası eriyen vatandaş çareyi bankalardan duyurulan kampanyalarda buluyor.

Asgari ücrette ara zam açıklamasından sonra hızlanan zam fırtınası karşısında Denizbank tarafından müjdeli haber geldi. Bankalar tarafından sunulan uygun şartlı kredi fırsatlarını araştıran vatandaşlara Denizbank'tan duyuru yapıldı. Başvurusu onaylanan kişilerin belirtilen kredi miktarı anında hesabına yatıyor

para-9.webp

DÜŞÜK FAİZLİ İHTİYAÇ KREDİSİ

İhtiyaç kredisine dair Denizbank'ın web sitesinde kredi örneği paylaşıldı. Aşağıda yer alan kredi ödeme örneği tablosuna göre detaylar paylaşıldı. İhtiyaç kredisi kampanya kapsamında en fazla 70 bin TL kredi sınırı bulunuyor. Daha fazla krediye izin verilmezken ödeme şartları da detaylarda duyuruldu.

Kredi kapsamında faiz oranları miktara göre değişiklik gösterirken yüzde 1,79 oranından başlıyor. Ayriyeten 36 aya varan vade imkanlarıyla kolay ödeme fırsatı da sunuyor. Nüfus cüzdanınız ile şubeye müracaat ederek, internet bankacılığı ya da Mobildeniz ile ATB üzerinden başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

kredi-faizleri-nasil-belirlenir.webp

ÖRNEK ÖDEME TABLOSU

Örnek ödeme tablosuna göre 70 bin TL ihtiyaç kredisi başvurusunda detaylar paylaşıldı. Belirtilen miktar için azami vade sayısı 24 ay olarak belirlenirken aylık faiz oranı yüzde 3,3 olarak açıklandı.

Faiz oranına göre ve vade sayısına göre aylık ödenecek olan taksit tutarı 4 bin 650 TL olarak duyuruldu. 70 bin TL'lik kredi kapsamında geri ödenen miktar 24 ayın sonunda 111 bin 600 TL olarak tabloda yer alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN