Piyasaları sallayan dolar tahmini! O tarihten sonra dolar 30 TL'ye fırlayacak!

Piyasaları sallayan dolar tahmini! O tarihten sonra dolar 30 TL'ye fırlayacak!

Dolar kurunun seçim sonrasında 30 TL olacağı tahmininde bulundu. Kim bu tahminde bulundu? Tüm detaylar haberimizde.

Ekonomi Masası üyesi tarafından açıklama geldi. 20 TL'yi geçen doların Erdoğan'ın seçilmesi ile 30 TL'yi bulacağı belirtildi. Dolar tahminleri nelerdir? Merak edilen detaylar haberimizde.

DOLAR SEÇİMDEN SONRA 30 TL OLACAK TAHMİNİ!

Özgür Karabat tarafından dolar kuru açıklaması geldi. Karabat dolar kurunun seçim sonrasında değişeceğini belirtti.

CHP Ekonomi Masası Üyesi Özgür Karabat twitter'dan dolar ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Merkez Bankası'nda aktif döviz rezervi olmadığını iddia etti. Hatta döviz rezervinin eksiklerde olduğunu da ekledi.Karabat

Özgür Karabak"Bu son çıkış olacaktır. Öncelikler dolar 20 TL’yi geçti. Cumhurbaşkanı Erdoğan seçilirse kısa süre içerisin de 30 TL olacaktır. Merkez Bankası’nın şu an nakit dövizi yok. Swaplarla ve emanet alınan paralarla dahi rezervler eksilerde 200 milyon dolar" açıklamasında bulundu. Karabak şu sözlerle devam etti: "2. olarak Tayyip Erdoğan ve yandaşları toplumu ortadan ikiye bölmüş bulunmaktadır. Tayyip Erdoğan ile Türkiye geleceğini göremiyorum. Nedeni ise şudur: Bizim net rezervimiz 4 yıldır eksilerdeydi. Emanet paralar aracılığıyla artı olarak gösterilmekteydi. Şu an onlar bile yetmiyor. Swap haricinde net rezervi -60,3 milyar dolardır. Rezervlerde son 2 ay içerisindeki düşüş 25 milyar dolardır. Sizler ne kadar harcarsanız harcayın işe yaramamaktadır. Dolarda gerçekleşen artışı durduramıyorlar, enflasyonu kontrol altına alamıyorlar. Turizm gelirleri ile devam etmeye çalışıyorsunuz.

-Bir yıl içerisinde ödenmesi gereken dış borç 205 milyar dolardır. Bunda Rusya’ya ertelenen milyarlarca dolarlık enerji ödemesi yoktur. Sözleşmeleri gizlenen yap-işlet-devret projelerinin ödemeleri de buna dahil değil.

Devletin kasasında ne varsa hepsini tükettiler. Yıllarca sürecek ekonomik krizin çözümü sadece Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’dur. 28 Mayıs pazar günü her şeyin çözümü için oyunuzu Kılıçdaroğlu’na verin"

Son dakika piyasa bilgilerine bakılarak dolar kurunun 20 tl'yi geçtiği görülmektedir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN