PTT emeklilere 80 bin TL ödeyecek! Sadece başvuranlar alabiliyor: İşte emekliye nefes olacak yeni kampanya

PTT emeklilere 80 bin TL ödeyecek! Sadece başvuranlar alabiliyor: İşte emekliye nefes olacak yeni kampanya

PTT tarafından başlatılan yeni kampanya emeklilere nefes olacak! PTT, başlattığı yeni kampanya ile emeklilere 80 bin TL kredi verecek. Peki, PTT emekli kredisi başvuru şartları ve detayları neler? İşte, merak edilenler...

PTT'nin resmi web sayfasından yapılan yeni duyuruda, emekli maaşını PTT'den alanlar için yeni bir kredi kampanyası başladığı açıklandı.

Bu kapsamda, emekli maaşını PTT'den alanlara 80.000 TL'yi bulan ihtiyaç kredisi verilecek. Aynı zamanda diğer bankalardaki kredi ve kredi kartı borcunu tek bir çatı altında toplama imkanı da tanınacak.

ptt-emekli-kredisi-1.jpg

PTT EMEKLİ KREDİSİ BAŞVURULARI NASIL YAPILACAK?

PTT'nin düşük faiz oranı ve uygun geri ödeme seçenekleriyle sunduğu 80.000 TL'yi bulan kredi kampanyasına başvurmak isteyenler başvurularını Aktif Bank üzerinden ya da SMS'le kolaylıkla yapabilecekler.

PTT bu kampanyası ile emeklilerin finansal ihtiyaçlarını karşılamayı ve borçlarını bir çatı altında toplayarak onlara kolaylık sağlamayı amaçlıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN