Renault'tan cebini düşünenlere iki yeni otomobil! Biri şehir içi için diğeri de arazi için: Bu modeller yok satar

Renault'tan cebini düşünenlere iki yeni otomobil! Biri şehir içi için diğeri de arazi için: Bu modeller yok satar

Renault yine yaptı yapacağını! Renault'un cebini düşünenler için iki yeni otomobili yolda! Fiyat etiketi otomobil tutkunlarını heyecanlandıracak. Biri şehir içi için diğeri de arazi için. O tarihte geliyor, bu modeller yok satar...

Fransız otomobil devi Renault, elektrikli araç piyasasında iddiasını iki yeni modelle pekiştirmeye hazırlanıyor. Bu yılın elektrikli otomobil sahnesine damga vuracak olan Renault, ilk olarak 25.000 euro fiyat etiketiyle dikkat çeken Renault 5'i 26 Şubat'ta otomobil severlerle buluşturacak. Bu model, bütçe dostu bir elektrikli otomobil arayışında olanlar için ideal bir seçenek sunuyor.

RENAULT 4 NE ZAMAN GELECEK?

Renault 4ever trophy front left

Renault CEO'su Luca de Meo'nun Fransız BFM TV'ye yaptığı açıklamalara göre, Renault 5'ten sonra şirket, bir başka bütçe dostu elektrikli aracı daha otomobil dünyasına sunmaya hazırlanıyor. Ekim ayında Paris Otomobil Fuarı'nda tanıtılacak olan crossover tarzı Renault 4, özellikle yüksek kasasıyla dikkat çekiyor. Her iki model de AmpR Small (eski adıyla CMF-B EV) platformu üzerinde geliştirilmiş olup, sürdürülebilirlik ve performansı bir arada sunmayı amaçlıyor.

Renault 5, 40 ve 52 kWh kapasiteli iki farklı batarya paketi seçeneği ile sunulacak ve en büyük batarya paketiyle yaklaşık 400 km'lik bir menzile ulaşacak. Renault 4 ise, menzil açısından Renault 5'in biraz gerisinde kalmasına rağmen, daha yüksek kasasıyla farklı bir kullanıcı kitlesini hedef alıyor.

RENAULT 5 NE ZAMAN TÜRKİYE'YE GELECEK?

2024'te tanıtılacak elektrikli Renault 5'ten yeni detaylar geldi

Türkiye pazarına ne zaman gireceği merak konusu olan Renault 5 için ise, maalesef 2025'ten önce Türkiye'de satışa sunulması beklenmiyor. Fakat geldiğinde 1 milyon TL'nin altında bir fiyatla satışa sunulabileceği tahmin ediliyor. Bu durum, elektrikli otomobil piyasasında rekabetin artmasına ve daha geniş kitlelere hitap eden modellerin ortaya çıkmasına olanak tanıyacak.

Renault'nun bu yeni adımları, elektrikli araç teknolojisindeki ilerlemelerin yanı sıra, daha sürdürülebilir ve çevre dostu ulaşım çözümlerine olan talebin arttığını gösteriyor. Renault 5 ve Renault 4, markanın elektrikli araç portföyünü genişletirken, aynı zamanda bütçe dostu alternatifler arayan tüketiciler için cazip seçenekler sunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN