Sabancı Holding'ten iki önemli satın alma

Sabancı Holding'ten iki önemli satın alma

Sabancı Holding, veri odaklı dijital pazarlama alanında ve siber güvenlik alanında iki önemli satın alma yaptı. SEM ile Radiflow’u bünyesine katan şirket, geleceğin dijitallerine yatırımlar yapmaya devam ediyor.

Sabancı Holding'in risk sermayesi fonu olan Sabancı Ventures, iki önemli satın alma gerçekleştirdi. Şirket daha önce yerli bulut sistemi entegratörü olarak veri depolama ve bulut yönetimi hizmetleri sunan Bulutistan ile yapay zekâ odaklı akıllı asistan hizmetleri alanında uzmanlaşmış Zack.ai'yi almıştı.

Holding şimdi de veri odaklı dijital pazarlama alanında faaliyet gösteren SEM ile birlikte siber güvenlik teknolojilerine odaklanan Radiflow’u bünyesine kattı.

SABANCI'DAN KÜRESELLEŞME ADIMLARI

shiftdelete.net'ten Arden Papuççiyan'ın haberine göre, Sabancı Holding bu satın almalarla birlikte özellikle dijital alandaki küresel ayak izini güçlendirmeyi hedefliyor.

Sabancı Holding’in, "yeni ekonomi" stratejisi kapsamında dijital işlerini global ölçekte yönetmek üzere Hollanda’da kurduğu Dx Technology Services and Investment BV (DxBV) ile dünyanın farklı coğrafyalarına kendi teknoloji çözümlerini sunacağı da dikkat çekilen gelişmeler arasında.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN