Selçuk Geçer'den zenginliğe giden yol açıklandı! Altın ve dolar kurunda zirve tahmini geldi... Geri sayım başladı!

Selçuk Geçer'den zenginliğe giden yol açıklandı! Altın ve dolar kurunda zirve tahmini geldi... Geri sayım başladı!

Altın ve dolar kuruna dair isabetli açıklamalarıyla bilinen ünlü ekonomist Selçuk Geçer'in tahminleri şok etti. Ünlü Ekonomist Selçuk Geçer tarafından gelen açıklama ile birlikte yatırımcılar şaşkına döndü. Yatırımcıların yakından takip ettiği isim Selçuk Geçer'in dolar yorumunu gören döviz bürosunda nefes alacak. Peki, dolar ve altın ne kadar olacak? İşte tüm detaylar...

SELÇUK GEÇER'DEN PİYASA DEĞERLENDİRMESİ!

Son zamanlarda oldukça dalgalı günler geçiren altın ve dolar kuruna dair tahminler gelmeye devam ediyor. Uzman isimler tarafından yapılan açıklamalara Selçuk Geçer'de katıldı. Daha öncesinde paylaştığı dolar tahminleriyle sık sık gündeme gelen ünlü ekonomist Selçuk Geçer yeni tahminlerini paylaştı.

Hem altın hem de dolar kuruna dair beklentilerini duyuran uzman isim ABD Merkez Bankası'nın (FED) faiz kararı ile birlikte doların geri çekildiğini altının ise rekor üstüne rekor kıracağını paylaştı.

Yatırımcı vatandaşların merak ettiği sorulara ise cevap verdi. Altın alınmalı mı, alınmamalı mı sorusunu yanıtlayan Selçuk Geçer o tarihi işaret etti. Tarih veren ekonomist o tarihte alanların zengin olacağına dair iddialarda bulundu.

1478067.webp

ALTIN FİYATLARI YÜKSELECEK Mİ? DÜŞECEK Mİ?

İlk olarak altın fiyatlarına değinen uzman isim altın yükselişlerinin 1 haftadır devam ettiğini duyurdu. Altın yatırımcıları ve altına yatırım yapmak isteyen vatandaşlar tarafından yaşanan yükselişin devam edip etmeyeceği merak konusu oldu. Altın alınır mı veya altın satılır mı sorusunu da cevaplayan ünlü ekonomist tek tek duyurdu.

Selçuk geçer tarafından yapılan açıklamalar ile birlikte altın fiyatlarının henüz zirveyi görmediğini belirtti. FED faiz indiriminin ya da faizlerin tepe noktasına ulaşmasına dair söylentiler yer aldığını belirtti. Bu olayların gerçekleşmesi halinde asıl zirvenin görüneceğini de duyurdu.

1475000.webp

ALTIN ALINIR MI? SATILIR MI?

Altın alınır mı, satılır mı sorusuna cevap arayan vatandaşlara ise ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den açıklama geldi. Altına yatırım yapmayı düşünen vatandaşlara son fırsatların olduğunu belirterek FED faiz oranlarının artmasına rağmen altın fiyatlarının neden yükseldiğini sordu.

Sorusuna kendisi cevap veren Selçuk Geçer, ABD'de yüksek enflasyon var fakat faizlerin enflasyonu yakalayamadığını belirtiyor. Bu nedenden dolayı kendisini güvenceye alan yatırımcıların altına yöneldiğini duyurdu. Diğer tarafından ise merkez bankalarının da altın almaya başladığını açıkladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN