Sıfır araç almak isteyen çiftçilere müjde! Uygun fiyatlı araç kampanyası belli oldu: Binlerce TL cebinize kalacak!

Sıfır araç almak isteyen çiftçilere müjde! Uygun fiyatlı araç kampanyası belli oldu: Binlerce TL cebinize kalacak!

Son yıllarda araç almak neredeyse imkansız hale gelirken güncel kampanyalarda oldukça dikkat çekiyor. Sıfır araç sahibi olmak isteyen çiftçilerin yüzü sonunda güldü. Yapılan açıklama doğrultusunda karar resmen duyuruldu. Binlerce TL indirim uygulanacak. İşte kampanya detayları…

Araç almanın zorlaştığı bu günlerde Dacia çiftçilerin yüzünü güldürecek o açıklamayı yaptı. Yapılan açıklama doğrultusunda çiftçilere özel indirim uygulanacağı belirtilirken indirim tutarı ise 6000 TL olarak duyuruldu. İndirimden yararlanmak isteyen vatandaşlar detayları araştırıyor. İşte kampanya detayları…

ÇİFTÇİLER ARAÇ SAHİBİ OLACAK

Sıfır araç sahibi olmak isteyen çiftçilere açıklama Dacia'dan geldi. Dacia Finans’tan alınan tüketici kredileri kapsamında yeni satın alınacak tüm binek araç modellerinde geçerli olacak kampanyanın detayları paylaşıldı. Kredi tahsis ücreti alınmayacağı belirtilirken araç fiyatına 6.000 TL indirim yapılacağı aktarıldı. Kampanyadan yararlanacak kişilerin yalnızca adına ait çiftlik belgesi bulunan kişiler olduğu belirtildi. Bu kapsamda kredi tahsis ücreti yani dosya masrafının alınmayacağı belirtirken araç fiyatında da 6.000 TL indirim uygulanacak duyuruldu.

dacia-duster-1.jpg

Adına ait çiftlik belgesi bulunan kişilerin belgeyi ibraz etmesi ile birlikte Dacia Finans’tan kredi kullanmış olması şartı aranıyor. Yalnızca beyanın yeterli olmadığının altı çizilirken ruhsat sahibinin mesleği icra edenin kendisi olduğunu da kanıtlaması gerekmektedir. İlgili hak, aynı soyadına sahip olunsa dahi bir başkasına devredilemez.

dacia-sandero-1.jpg

Finansman kampanyalarının Dacia Finans kapsamından belirlendi aktarılırken faiz oranlarının da Maxxi Koruma (Kredi Koruma Sigortası) ile birlikte geçerli olduğu duyuruldu. Maxxi Koruma ürününün satın alınmadığı durumda, Dacia Finans’ın baz faiz oranı uygulanır. Finansman kampanyaları birleştirilemez. Kampanyanın stoklarla sınırlı olduğu aktarıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN