Skoda'nın amiral gemisi yeni Superb, Türkiye'ye o tarihte geliyor: Daha verimli, daha güçlü!

Skoda'nın amiral gemisi yeni Superb, Türkiye'ye o tarihte geliyor: Daha verimli, daha güçlü!

Otomotiv dünyasını sarsacak olan Skoda’nın amiral gemisi Superb, büyük bir heyecanla bekleniyordu. Söz konusu yeni modelin o tarihte Türkiye’ye geleceği öğrenildi. Bu kez hem daha verimli hem de daha güçlü bir şekilde sahalara çıkacak…

ZEYNEP ORHAN

Otomotiv sektöründeki gelişmeler hız kesmeden devam ederken dünyaca ünlü markalar yarışa devam ediyor. Her marka en yenilikçi modelini piyasaya sürmeye çalışırken yeni bir adım Skoda’dan geldi. Dünya çapında oldukça büyük ilgi gören markanın bu yeni modeli amiral gemisi olarak adlandırılırken Türkiye’ye ne zaman geleceği merak konusuydu.

TÜRKİYE YOLLARINA ÇIKIYOR

Skoda, otomobil severlerin sabırsızlıkla beklediği yeni nesil Superb modelini Haziran ayında Türkiye pazarına sunmaya hazırlanıyor. Markanın amiral gemisi olarak kabul edilen Superb, daha verimli motor seçenekleri ve artırılmış performansı ile dikkat çekiyor.

yeni-proje-27.jpg

Yeni nesil Superb, aralarında bir hafif hibrit teknolojisinin de bulunduğu, çeşitlilik arz eden motor seçenekleri ile geliyor. Bu motorlar arasında üç farklı TSI benzinli motor, iki dizel ve 100 kilometreyi aşan elektrikli menzil sunan yeni bir plug-in hibrit seçeneği yer alıyor. Benzinli motorlar arasında yer alan 1.5 TSI 150 PS mHEV, 2.0 TSI 204 PS ve 2.0 TSI 265 PS güç sunarken, dizel seçenekler ise 2.0 litre TDI motor ile 150 PS ve 193 PS güç seçeneklerini içeriyor. Özellikle dizel ve benzinli motorların en güçlü versiyonlarının 4×4 çekiş seçeneği ile sunulması dikkat çekiyor.

YÜKSEK KONFOR, VERİMLİLİK VE PERFORMANS

Yeni Skoda Superb, tüm motor seçeneklerinde DSG otomatik şanzıman ile eşleştirilerek her sürüş koşulunda yüksek konfor, performans ve verimlilik vaat ediyor. Ayrıca, modelin ilk kez sunulacak olan hafif hibrit motor seçeneği, performansı artırırken yüzde 10'a varan oranda yakıt tüketiminde tasarruf sağlamasıyla öne çıkıyor.

yeni-proje-28.jpg

Skoda, yeni Superb ile sürdürülebilirliği ön planda tutarak, teknoloji ve konforu bir arada sunmayı hedefliyor. Bu model, markanın yenilikçi yaklaşımının bir yansıması olarak, hem iş hem de özel kullanımlar için ideal bir tercih olma özelliğini taşıyor. Haziran ayında Türkiye'deki otomobil tutkunlarıyla buluşacak olan yeni Skoda Superb, segmentindeki rakiplerine kıyasla sunduğu üstün özelliklerle fark yaratmayı amaçlıyor.

yeni-proje-29.jpg

Skoda, yeni Superb modeliyle birlikte, otomobil severlere daha fazla seçenek, daha yüksek performans ve daha düşük yakıt tüketimi gibi avantajlar sunarak, sürdürülebilir mobilite anlayışını güçlendiriyor. Haziran ayında yapılacak olan lansmanla birlikte, Türkiye yollarında yeni bir dönem başlayacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN