Bakanlıktan fahiş fiyat artışına inceleme

Bakanlıktan fahiş fiyat artışına inceleme

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, yangın söndürme ekipmanlarındaki fahiş fiyat artışları hakkında inceleme başlatıldığını duyurdu. Muş, "Her türlü suistimal cezasız kalmayacaktır ve fırsatçılar cezalandırılacaktır" dedi.

Türkiye'nin güneyindeki birçok bölgede çıkan orman yangınları sürüyor. Son bir haftada eldivenden maskeye, yangın tüpünden yanık kremine birçok ürüne yüzde 630’lara varan oranlarda zam yapıldı.

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, yangın söndürme ekipmanlarında fahiş fiyat artışları yapıldığına ilişkin iddiaları incelemeye aldıklarını bildirdi.

Muş, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

"Yangın söndürme ekipmanlarında (yangın söndürme topu, yangın tüpü, yangın söndürme kıyafetleri gibi) fahiş fiyat artışları yapıldığına ilişkin iddialar Bakanlığımızca incelemeye alınmıştır. Ülkemizin yangınlarla mücadele ettiği bu dönemde, çalışmaları sekteye uğratacak olan her türlü suistimal cezasız kalmayacaktır ve fırsatçılar cezalandırılacaktır. Bu çerçevede Bakanlığımız Ticaret İl Müdürlükleri tarafından gerekli denetimlere başlanmıştır."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN