Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Asgari ücrete temmuzda ikinci zam

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin grup toplantısı sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayarak, temmuz ayında asgari ücrete ara zam olacağını açıkladı. Erdoğan, İsveç'in NATO Üyeliği konusuna da değinerek, "Onlardan beklediğimiz bazı şeyler var önce onların yerine gelmesi lazım" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında bugün son kez partililere seslendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulundu.

Asgari ücrete bir ara zam olup olmayacağı şeklindeki soruya yanıt veren Erdoğan, asgari ücrette temmuz ayında bir ara zam yapılacağını söyledi.

'ÖNCE ONLARIN YERİNE GELMESİ LAZIM'

İsveç'in NATO üyeliği konusuna da değinen Erdoğan, "Onlardan beklediğimiz bazı şeyler var önce onların yerine gelmesi lazım" ifadelerini kullandı.

EN SON NE ZAMAN GÜNCELLENDİ?

Asgari ücret geçtiğimiz ocak ayında 5 bin 500 liradan 8 bin 500 liraya çıkarılmıştı. Asgari ücret 2022 yılında enflasyon hedeflerin üzerinde çıktığı için ocak ve temmuz ayında iki kez güncellenmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN