Nebati: Tüm fiyat artışlarına rağmen ekonomimiz büyüyor

Nebati: Tüm fiyat artışlarına rağmen ekonomimiz büyüyor

Türk Lirası döviz karşısında değer kaybetmeye devam ederken, son 24 yılın zirvesine çıkan yıllık enflasyon nedeniyle halkın alım gücü günden güne erirken Bakan Nebati'den yine dikkat çeken bir çıkış geldi. Nebati, ülkenin ekonomik durumunun dengeli ve sürdürülebilir bir şekilde ilerleyerek ihracat rekorları kırdığını söyledi.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, ekonomik gidişata ilişkin sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Ülkenin ekonomik durumunun sağlıklı ve dengeli şekilde ilerleyerek ihracat rekorları kırdığını belirten Nebati paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Bugün, dünya genelinde yaşanan tüm küresel ekonomik sorunlar ve hızlı fiyat artışlarına rağmen ülke ekonomimiz sağlıklı, dengeli ve sürdürülebilir bir şekilde büyümeye, her ay yeni ihracat rekorları kırmaya ve istihdamımızda somut artışlar kaydetmeye devam ediyor. Türkiye Ekonomi Modelimizi kararlılıkla uygulayarak daha güçlü bir üretim ekonomisi olma yolunda ilerlememizi sürdürüyor, büyümenin tabana ve tüm vatandaşlarımıza yayılmasına önem veriyoruz."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (77)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
77 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN