Tansiyonla birlikte dolar da düştü

Tansiyonla birlikte dolar da düştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Osman Kavala çağrısı yapan 10 büyükelçinin 'istenmeyen kişi' ilan edilmesi yönünde talimat verdiğini duyurması üst üste rekor kıran doları daha da yükseltti. 8 büyükelçinin 'iç işlerine karışmayız' mesajı vermesi ise tansiyonu düşürürken dolar da 9,57'ye kadar düştü.

Merkez Bankası'nın 200 baz puan faiz indirimi kararı sonrası dolar rekor üstüne rekor kırdı. Son olarak 'Osman Kavala serbest bırakılsın' çağrısı yapan 10 büyükelçi için Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'istenmeyen kişi ilan edilmeli' yönünde talimat verdiğini duyurmasının ardından doların ateşi yeniden harlandı.

Asya piyasalarının açılmasıyla birlikte dolar 9,85'i gördü, gün içinde ise dolar 9,75 seviyelerinde seyretti.

8 büyükelçinin yeni açıklaması ise tansiyonu düşürünce dolar kuru da düştü. 8 büyükelçinin bir açıklama yaparak 'iç işlerine karışmayız' mesajı vermesiyle dolar, 9,57'ye kadar düştü.

Fransa ve Almanya büyükelçilerinden ise henüz bir açıklama gelmedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN