Tata, elektrikli mini SUV pazarını sallıyor: Yüksek performans ve uygun fiyat

Tata, elektrikli mini SUV pazarını sallıyor: Yüksek performans ve uygun fiyat

Hindistan'ın otomobil markası Tata, elektrikli mini SUV pazarını adeta sallayacak! Yüksek performans ve uygun fiyatıyla piyasayı adeta sallayacak...

TUNACAN ATALAY

Hem elektrikli, hem SUV özelliğiyle Tata, yeni SUV modeli Punch.ev'in tanıtımını gerçekleştirdi. Model, uygun fiyatıyla piyasada dikkatleri üzerine çekiyor.

Hindistan'ın öncü otomobil üreticisi Tata, piyasayı sarsacak bir hamleyle yeni elektrikli mini SUV modeli Punch.ev'i tanıttı. Ocak ayında ön siparişe açılan bu minik SUV, sadece 12.000 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

1 Şubat 2024'te Hindistan showroom'larında yerini alacak olan Punch.ev, 25/35 kWh batarya seçenekleri ve 315/421 km menzil kapasitesiyle dikkat çekiyor. 82/122 HP motor seçenekleri sunan araç, 3,83 metre uzunluğa sahip ve %10-80 şarjı sadece 56 dakikada tamamlıyor.

Tata Punch EV Revealed, Based On New Pure EV Platform

Tata, bu modelle uygun fiyatlı hatchback Tiago.ev ve sedan Tigor.ev'den sonra ekonomik bir seçenek daha sunarken, ilk elektrikli SUV modeli olan Nexon.ev'i de hatırlatıyor.

Şimdilik ihracat planları belirsiz olan Tata'nın, yıl içinde Avrupa ve diğer bölgeler için elektrikli araç satış stratejisini açıklaması merakla bekleniyor. Tata'nın bu yeni modeli, elektrikli araç pazarında uygun fiyatlı ve yüksek performanslı bir alternatif olarak öne çıkıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN