TMO fiyat indirdi! Ucuz yağ için kuyruk oluştu

TMO fiyat indirdi! Ucuz yağ için kuyruk oluştu

Toprak Mahsulleri Ofisi, piyasada 120 lira ile 180 liraya satılan ayçiçek yağını 99 liradan satışa sununca satış noktalarında yağ kuyrukları oluştu.

İğneden ipliğe gelen fahiş zamlar nedeniyle vatandaş her gün başka bir ürün için metrelerce sıra bekliyor. Bu kez de Toprak Mahsulleri Ofisi'nin (TMO) 5 litrelik ayçiçek yağını 99 liradan satışa sunmasıyla kuyruk oluştu.

Piyasaya göre daha ucuza satılan ayçiçek yağını almak için vatandaşlar TMO satış noktası önünde yoğunluk oluşturdu. Ayçiçek yağının 5 litresi, markaya göre değişiklik göstermekle birlikte, piyasada 120 lira ile 180 lira değişen fiyatlarla satılıyor.

Ayçiçek yağının yanı sıra TMO satış noktalarında, yarım kilo kavrulmuş fındık 35 liradan, 5 kilogram pirinç ise 61 liradan satılıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN