TOKİ konut arsası ve iş yeri başvuruları başlıyor

TOKİ konut arsası ve iş yeri başvuruları başlıyor

Cumhuriyet tarihinin en büyük konut hamlesi olarak hayata geçirilen TOKİ sosyal konut projesinde, konut arsası ve iş yeri için başvurular yarın alınmaya başlanacak.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na bağlı Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) başlattığı sosyal konut projesine başvurular devam ediyor. Projeyle arsa ve iş yeri sahibi olmak isteyenler için TOKİ başvuruları yarın (10 Ekim 2022 Pazartesi günü) başlıyor.

'İLK EVİM ARSA' SON BAŞVURU TARİHİ BELLİ OLDU

'İlk Evim Arsa' adı verilen arsa başvuruları 7 Kasım 2022 tarihine kadar sürecek. 100 bin konut arsası için başvuranlardan o ilde ikamet etme ve 16 bin liranın altında aylık gelir şartı aranacak.

Başvurular Ziraat Bankası şubelerinden yapılacak. Başvuru bedeli ise 500 TL olarak belirlendi.

'İLK İŞYERİM' BAŞVURULARI DA BAŞLIYOR

Yarın başvuruları başlayacak diğer bir proje de 'İlk İşyerim' olacak. 7 Kasım 2022 tarihine kadar e-Devlet üzerinden ve il merkezlerinde Halk Bankası, ilçe merkezlerinde Ziraat Bankası şubelerinden 'İlk İşyerim' başvuruları alınacak.

Başvurularda projenin bulunduğu il nüfusuna kayıtlı olma veya o il sınırlarında faaliyette bulunuyor olma şartları aranacak. 'İlk İşyerim' için ise başvuru bedeli 2 bin lira olacak.

İLK İŞYERİM BAŞVURU ŞARTLARI

İLK EVİM ARSA BAŞVURU ŞARTLARI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN