TOKİ satışları başlıyor! Ayda 7.500 TL ödeyerek ev sahibi olun, işte konut satışı yapılacak iller

TOKİ satışları başlıyor! Ayda 7.500 TL ödeyerek ev sahibi olun, işte konut satışı yapılacak iller

TOKİ bünyesinde gerçekleştirilen konut satışları vatandaşların dikkatini çekiyor. Uygun fiyata ev sahibi olmak isteyenler için açıklamalar peş peşe geldi. Ayda 7.500 TL ödeyerek ev sahibi olabilirsiniz. İşte konut satış detayları…

TOKİ bünyesinde bulunan Emlak Müzayede tarafından yapılan açıklama ile bile farklı illerde yeni konut satışları yapılacağı aktarıldı. Yeni gelecek konutlarla birlikte vatandaşların ev sahibi olabileceği belirtilirken detaylarda yakından takip ediliyor. İşte konut satış detayları…

TOKİ KONUT BAŞVURU ŞARTLARI

Emlak müzayede aracılığıyla yayınlanan duyurular kapsamında TOKİ konut satışları için farklı dönemlerde farklı fırsatlar tanınıyor. Konut başvuruları için istenen şartlar merak edilirken detaylarda tek tek açıklanıyor. TOKİ konut başvuru şartları şu şekildedir:

toki-konutlari.jpg

  1. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  2. Konut satın almak için başvuruda bulunanların kendileri, eşleri ve velayetleri altındaki çocukları üzerine T.C. sınırları dahilinde tapuda kayıtlı bağımsız konutlarının bulunmaması, kendileri, eşleri ve velayetleri altındaki çocuklarının daha önce Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış olması şartları aranacaktır. Ayrıca başvurulan projenin bulunduğu il sınırları içerisinde 1 (bir) yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması şartı aranacaktır.
  3. Başvuruda bulunacak kişinin 18 yaşını doldurmuş olması,
  4. Kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocuklardan herhangi birinin başvurusu geçerli sayılacaktır. Aynı aileden gelen birkaç başvuru geçersiz sayılıyor.
  5. Belirlenen şartları sağlayan kişiler başvuru tarihleri arasında yetkili banka şubeleri üzerinden gerekli bedelleri ödeyerek satın alma talep ve yüklenim belgesini imzalaması gerekiyor.

toki-basvuru.jpg

TOKİ KONUT BAŞVURULARI NE ZAMAN?

TOKİ bünyesinde yapılacak 2+1 konutlar için ayda 7.500 TL'den başlayan taksit fırsatı sunuluyor. TOKİ kapsamında yapılan duyuru ile birlikte Emlak müzayede TOKİ konut başvuruları için şu açıklamalarda bulundu:

“Bir müzayede hikayesi…

Siz de yatırım fırsatlarını kaçırmamak için Türkiye’nin en büyük gayrimenkul müzayede şirketi Emlak Müzayede’yi takip edin”

Emlak Müzayede’den gelen açıklamada kısa süre içinde TOKİ konut satışı yapılacağı görülüyor. İstanbul, Ankara, Adana, İzmir, Antalya başta olmak üzere hemen hemen tüm illerde konut satışı olacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN