TOKİ Trabzon Çaykara Kura Sonuçları isim listesi açıklandı

TOKİ Trabzon Çaykara Kura Sonuçları isim listesi açıklandı

TOKİ Trabzon Çaykara Kura Sonuçlarını resmi sayfasından başvuru sahiplerine duyurdu. TOKİ'den yapılan açıklamada 'İdaremiz Trabzon Çaykara 85 Adet Konut Projesinde 2+1 tipi 19 konutun ve 3+1 tipi 49 konutun “Konut Alma Hakkı ve Konut Belirleme Kurası” 03 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilmiştir.' denildi. İşte TOKİ Trabzon Çaykara Kura Sonuçları isim listesi...

TOKİ'nin her yıl 100 bin sosyal konut üretme hedefiyle temelini attığı TOKİ Trabzon Çaykara sosyal konut projesinin kura sonuçları belli oldu. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Trabzon ili Çaykara ilçesinde başlattığı konut projesi kapsamında 19 adet 2+1 daire ve 49 adet 3+1 daire olmak üzere toplam 68 konut için 'konut alma hakkı ve konut belirleme kurası' sonuçları kamuoyuyla paylaşıldı.

TOKİ ÇAYKARA KONUTLARI ASIL HAK SAHİPLERİ İSİM LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ

Çaykara'da yaşayan 68 aileye uygun fiyatla ev sahibi olma fırsatı veren TOKi, kurada ismi çıkan başvuru sahiplerini resmi web sayfası www.toki.gov.tr/satis sayfasından duyurdu.

toki-caykara-konut.jpg

İsmi asıl hak sahipleri arasında olup da ev almayan ya da vazgeçenlerin yerine yedek hak sahipleri evlerini almak için gerekli belge ve ön ödemeyi yapmak suretiyle belirlenen taksitler halinde ödeme yaparak evlerini alabilecek.

tok-caykara.jpg

2+1 konutların katına göre 450 ila 525 bin lira arasında değiştiği konutlardan 3+1 olanlar da 585 bin liradan hak sahiplerine verildi. TOKİ, konut fiyatlarındaki artış türünü ise memur maaşlarındaki artış türüne göre belirliyor.

Sözleşme İmzalanacak Banka Şubesi: T. Halk Bankası AŞ. Çaykara Şubesi

Asil Hak Sahipleri Sözleşme İmzalama Tarihleri: 14 Mart 2022 - 18 Mart 2022

Yedek Hak Sahipleri Sözleşme İmzalama Tarihleri: 28 Mart 2022 - 29 Mart 2022(Asil hak sahipleri sözleşme imzalama işlemlerini tamamladıktan sonra kalan konutlar için)

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN