Toyota Ekim ayına özel kampanyasıyla gaza bastı! Sıfır faizle bu yılın favorisi olacak, kaçıran pişman olur

Toyota Ekim ayına özel kampanyasıyla gaza bastı! Sıfır faizle bu yılın favorisi olacak, kaçıran pişman olur

Türkiye'de araç piyasasında artan fiyatlar vatandaşın cebini zorlarken ekim ayı fiyat listeleri de belli oldu. Toyota Ekim ayında rakiplerini solladı. 0 faiz kampanyası ile yılın en sevilen aracı olacak. İşte Toyota Ekim ayı kampanya detayları…

Araç sahibi olmak isteyen milyonlarca vatandaş araç hayaliyle yanıp tutuşuyor. Her gün artan fiyatlar vatandaşın bütçesini biraz daha zorlarken sevindiren haber Toyota'dan geldi. Ekim ayı ile birlikte indirim kampanyasını duyuran şirket sıfır faiz ile rakiplerini çıldırttı. İşte Toyota Ekim ayı kampanya detayları…

TOYOTA'DAN YILIN KAMPANYASI

Türkiye'de sıklıkla tercih edilen araç markaları arasında yer alan Toyota Ekim ayına bomba bir kampanya ile giriş yaptı. Araç almak isteyen milyonlarca vatandaşın yüzünü güldüren otomobil şirketi resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklama ile detayları paylaştı. Toyota Toyota Corolla Sedan, Corolla Cross Hybrid, Yaris Cross, Hilux ve Toyota CHR modellerine yüzde 0 faiz avantajıyla nakit indirim yapılacağını açıkladı.

toyota-corolla-2.jpg

EKİM SONUNA KADAR DEVAM EDECEK

Toyota tarafından yapılan kampanya kapsamında fırsatların Ekim ayı sonuna kadar devam edeceği belirtildi. Araç sahibi olmak isteyen milyonlarca vatandaşın cebini rahatlatacak kampanya ile birlikte ödeme kolaylığı sunuluyor. Birbirinden farklı modellerde kampanya yapan Toyota fiyatları da merak ediliyor.

toyota-corolla-vision.jpg

TOYOTA FİYAT LİSTESİ BELLİ OLDU

Ekim ayı ile birlikte kampanyalarına hız kesmeden devam eden ünlü otomobil şirketi Toyota ekim ayı fiyat listelerini de açıkladı. Corolla Sedan model araç almak isteyen vatandaşlar 180.000 TL'ye Varan avantaj ile birlikte 1 milyon 2.800 TL'den başlayan fiyatlarla araç sahibi olabilecek. İndirimden yararlanmak istemeyenler ise 250.000 TL'ye 12 ay vade ve %0 faiz oranı ile araç sahibi olabilecek.

toyota-hibrid.jpg

Toyota Corolla Cross Hybrid, Yaris Cross ve Hilux modellerinde 250.000 TL'ye 12 Ay faizsiz kredi desteği sağlanıyor. Sıfır kilometre araç sahibi olmak isteyenler için kaçırılmayacak fırsat toyota'dan geldi. Kampanya ile birlikte kolay bir şekilde araç sahibi olabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN