Trendyol kurye maaşları ne kadar? 2022 Trendyol kurye maaşları

Trendyol kurye maaşları ne kadar? 2022 Trendyol kurye maaşları

İnsanların en çok araştırdığı konulardan biri de motorlu kuryelerin maaşları ile ilgili. Peki Trendyol'a bağlı motorlu kuryeler ne kadar kazanıyor? Başvuru şartları neler? Tüm detaylar haberimizde.

İnternet üzerinden en çok araştırılan konulardan biri de motorlu kuryelik ile ilgili oldu. En çok merak edilen kurumlardan biri de Trendyol motorlu kuryelerin ne kadar kazandığı ile ilgili oldu. Peki Trendyol motorlu kuryeler ne kadar kazanıyor? Trendyol motorlu kurye olabilmek için şartlar neler? Trendyol kurye maaşları ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

TRENDYOL KURYE MAAŞLARI

Trendyol kuryelerinin aylık maaşları çalışma saatlerine göre değişmektedir. Ortalama olarak 2022 senesinde 5 bin ile 10 bin TL arasında değiştiği biliniyor. Araçlı olan kuryeler 7 bin ile 12 bin TL arasında alıyor. Trendyol kuryeleri araçları ile de kuryelik yapabiliyor. Trendyol'un en yoğun olduğu saatleri ise akşam saat 18.00-20.00 arası olarak biliniyor. Eğer kurye bu saatler arasında çalışıyorsa taşıdığı paket başına 1.5 TL ek ödeme almaktadır.

Trendyol Araçlı Kurye Maaşları Çalışma Saatleri ve Başvuru Şartları

TRENDYOL ARAÇLI KURYE MAAŞLARI

Trendyol'da çalışacak kişiler kendi araçlarıyla da kuryelik yapabilmektedir. Araçlı kurye de çalışma saatleri kişiye bağlıdır. Çalışılan saat arttıkça kişinin kazancı da artmaktadır. Araçlı kuryeler günlük olarak 40 paket için 200 TL kazanmaktadır. 40 paketten sonra ise atılan paket sayısına göre kazanç 124 TL olarak belirlenmiştir. Araçlı kurye günlük 70 paket taşıyorsa aylık 5 bin 424 TL, 125 paket taşıyorsa aylık 10 bin 826 TL, 150 paket taşıyorsa 13 bin 30 TL, 175 paket taşıyorsa aylık 15 bin 234 TL, günlük 200 paket taşıyorsa aylık 17 bin 412 TL kazanmaktadır.

TRENDYOL ARAÇLI KURYE BAŞVURU ŞARTLARI

Trendyol araçlı kurye başvuru şartları şu şekilde belirlenmiştir; Başvuran kişinin 18 yaşını geçmiş olması, erkek ise askerlik görevini tamamlamış olması, sabıka kaydı olmaması, en az lise mezunu ya da dengi okul mezunu olması, kullanacağı araca yönelik ehliyeti olması gerekiyor. Aynı zamanda aracın 5 yaşından küçük olma şartı var. Kullanılacak araç motor, hafif ticari araç ya da kamyon olarak kabul edilebiliyor. Araçlı kurye için SCR 4 sertifikasına sahip olmak gerekiyor. Kuryelik yapacak kişinin esnek çalışma saatlerine uygun olması, takım çalışmasına yatkın olması, trafik kurallarına uyması ve siparişleri hızlı şekilde teslim etmesi bekleniyor. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN