TÜBİTAK 27 personel başvuru şartları | TÜBİTAK İŞKUR üzerinden 27 personel alacak

TÜBİTAK 27 personel başvuru şartları | TÜBİTAK İŞKUR üzerinden 27 personel alacak

TÜBİTAK, birçok bölüme istihdam edilmek üzere 27 personel alacak. İŞKUR sayfası üzerinden yapılacak başvuru şartları ise merak konusu. Bunun dışında ilan ile ilgili tüm bilgilere TÜBİTAK ve İŞKUR'un resmî internet sitesinden ulaşılabilirsiniz. İşte ayrıntılar...

 

Türkiye Bilimsel ve Teknoloji Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından Resmî Gazete'de yayımlanan ilanında, TÜBİTAK Savunma Sanayii Araştırma ve Geliştirme Enstitüsünde (SAGE) görev yapmak üzere, 14'ü usta, 11'i memur, 2'si şoför olmak üzere toplamda 27 personel alımı yapılacağı duyuruldu.

TÜBİTAK 27 PERSONEL İLANINA BAŞVURULAR İŞKUR ÜZERİNDEN YAPILACAK

Alım için başvurular 31 Ocak'a dek yapılıyor. Detaylar ile ilgili bilgiye Türkiye İş Kurumunun (www.iskur.gov.tr) ve TÜBİTAK (www.tubitak.gov.tr) internet adreslerinden ulaşılabiliyor. İş başvuruları İŞKUR'un internet sayfası (https://esube.iskur.gov.tr) üzerinden alınacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

20-01/27/tubitak.png

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN