Türkiye’de fırtınalar estiren rakamlar! Fiat Egea’dan bile daha ucuz: İşte karşınızda Chery Omoda 5 SUV…

Türkiye’de fırtınalar estiren rakamlar! Fiat Egea’dan bile daha ucuz: İşte karşınızda Chery Omoda 5 SUV…

Chery 'den Türkiye'de Fırtınalar estirecek rakamlar! En uygun fiyatlı otomobilden bile daha uygun fiyata satışa çıkarılan Chery Omoda 5, SUV segmentine yeni bir soluk getiriyor. İşte Chery’den kaçırılmayacak kampanya…

Otomobil sektöründe rekabet her geçen gün kızışmaya devam ediyor. Chery, beklenmedik bir hamleyle uygun fiyatlı Fiat Egea'dan bile daha ucuza araç satışına başladı. Olmaz dedirteni yapan Chery, SUV segmentinde yer alan aracıyla sektöre yeni bir soluk getiriyor.

CHERY’DEN BÜYÜK FIRSAT

2024 model yılı Comfort versiyonu Omoda 5 SUV, 1.233.000 TL fiyatı ile alıcıların karşısına çıkıyor. Aynı modelin Luxury versiyonu 1.353.000 TL, Excellent versiyonu ise 1.453.000 TL'ye satışa sunuluyor.

omada-5-suv.jpg

Bunun yanı sıra Fiat Egea Sedan'ın en uygun donanımı olan Easy fiyatları ise motor ve yakıt tipine göre değişiklik göstermektedir. Benzinli ve hibrit versiyonlar 902.900 TL'den başlarken, dizel versiyonlar 1.095.900 TL'den başlıyor. Bu kapsamda SUV segmentinde fiyat performans açısından Omoda 5 avantajlı bir konuma geliyor.

CHERY OMODA 5 ÖZELLİKLERİ

Fiyatının yanı sıra Omoda 5 sunmuş olduğu özellikleri ile de tüm dikkatleri üzerinde topl. Modern ve sportif tasarımı ile birlikte geniş iç hacmi ve konforlu sürüş deneyimi sağl Omoda 5, SUV segmentinde öne çıkan modeller arasında yer almaktadır.

omoda-5-suv.jpg

Türkiye'de su model araç pazarında dengeleri değiştirecek olan Chery, cazip fiyat seçenekleri ve yüksek tasarım özellikleriyle piyasanın altını üstüne getirecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN