Türkiye'de Tesla'sı olanlar yaşadı! Adresi yazın Tesla sizi götürsün... Otonom sürüş özelliği için tarih netleşti

Tesla'dan tüm dünyayı ayağa kaldıran özellik paylaşıldı. Son teknoloji donanımlarıyla elektrikli otomobiller arasında ön plana çıkan Tesla modellerinde, otonom özelliği duyuruldu. O tarihte Türkiye'ye gelmesi beklenen özellik sayesinde direksiyona dokunmadan istediğiniz yere gidebileceksiniz. İşte tüm detaylar...

Son teknolojiyle birlikte milyonların hayali gerçek oldu. Tesla tarafından tanıtılan yeni özellikte, kullanıcının girdiği adrese otomatik bir şekilde gidiyor. Tesla'nın FSD otonom sürüş modunun yakında Türkiye ve Avrupa'da etkin olarak kullanılması bekleniyor.

TESLA SINIRLARINI ZORLUYOR

Elektrikli otomobillerde dünya devi olan Tesla, yeni özelliklerini tanıtmaya devam ediyor. Son paylaştığı özelliğiyle dünya gündemine oturan Tesla, otonom sürüşü tanıttı. Sadece gitmek istediğiniz adresi girerek sizi istediğiniz yere, direksiyona bile dokunmadan götürüyor.

Günümüze kadar birçok testten geçen Tesla, 800 milyon kilometre yolculukta test edilmişti. Yeni model Cybertruck'ın çıkmasıyla birlikte otonom sürüş yazılımı tanıtıldı. Yeni özelliğin Avrupa ve Türkiye'de eşzamanlı olarak kullanıma açılması bekleniyor.

adobestock-224332680.jpeg

YENİ ÖZELLİK O TARİHTE GELECEK

Özellikleriyle diğer elektrikli otomobillerden ayrılan Tesla, FSD otonom sürüş özelliğini paylaştı. Son zamanlarda sık sık gündeme gelen o özelliğinin yeni detayları geldi. Geçtiğimiz günlerde elektrikli otomobilleri için internet sitesi üzerinden yayınlanan kılavuzda dikkat çeken otonom sürüşün detaylı videosu geldi. FSD Beta sürüş modunun detaylarını paylaşan Tesla, erken paylaşıldığının tahmin edilmesi üzerine kısa sürede kaldırmıştı.

Araç üzerinde bulunan kamerayla görüntüler paylaşıldı. Otonom sürüş özelliğini sunan Elon Musk'ın firması, Çin ve Avrupa'da otonom sürüş regülasyonuyla uyumlu bir faaliyet sürdürüyor. FSD otonom sürüşün 2024 yılının başlarında, Tesla kullanıcılarının hizmetine kademeli olarak sunulması ve test edilmesi bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN