Ünlü ekonomistten çarşıyı pazarı karıştıracak hamle! Dolarda alım fırsatı doğacak... Son pişmanlık fayda etmez!

Ünlü ekonomistten çarşıyı pazarı karıştıracak hamle! Dolarda alım fırsatı doğacak... Son pişmanlık fayda etmez!

Türkiye ekonomisindeki dalgalanmaların yatırım araçlarına da yansıması durumunda uzmanları harekete geçirdi. Ünlü ekonomist tarafından dolar kuruna dair beklenen açıklama geldi. Dolar kâhini olarak da bilinen ünlü ekonomist, cebinde son parası olanlara tavsiyede bulundu. Dolar alımı için doğru zamanı yatırımcılar ile paylaştı. İşte tüm detaylar...

Dolar kurundaki hareketlilik yatırımcıların dilinden düşmezken, ünlü ekonomistten çarpıcı açıklama geldi. Sosyal medya dolar kahini olarak da bilinen uzman isim alım tarihini paylaştı. Güncel tahminlerini duyuran uzman isim dolar kurunda büyük dalgalanmalara karşı hazırlıklı olunması gerektiğini de belirtti.

DOLARDA GERÇEK RAKAMLAR

Para piyasaları uzmanı Selçuk Geçer tarafından gelen çarpıcı açıklamalarıyla yatırımcının bu dönemlerde pür dikkat kesilmesi gerektiğini söyledi. Dolar kurunda ve piyasada baskılanma olduğunu iddia eden ünlü ekonomist, bu baskının daha fazla devam edemeyeceğini söyledi.

Dolar kurunun o tarihte 35 TL'ye kadar yükseleceğine dair tahminlerini paylaştı. Dolar'ın gerçek rakamında olmadığı belirtilirken, Ekim ayı ile birlikte kritik bir sürece gireceği söylenen doların gerçek rakamlarına ulaşacağını ifade etti.

fwaaxdhxwaecu1l.jpg

YENİ REKORLAR GELİYOR

Yatırımcılar tarafından sık sık araştırılan "Dolar için yeni bir alım fırsatı doğacak mı?", "Doları ne zaman bozdurmalıyız?" ve "Dolar borcu olanlar ne yapmalı?" gibi sorulara yanıt geldi. Ekim ayını işaret eden ünlü ekonomist Selçuk Geçer, altın, gümüş ve dövize yatırım yapan vatandaşlara duyurdu.

Döviz kurunda hızlı bir yükselme bekleyen uzman isim, yeni rekorların gelmesine az bir süre kaldığının altını çizdi. Yatırım yapmak ya da elinde olanı bozdurmak isteyenler için kritik bir tahminde bulunan Geçer, açıklamalarıyla piyasada dengeleri sarstı.

shutterstock-1315667918-min-scaled.jpg

DOLAR O TARİHTE 40 TL

Piyasada yaşanan baskılanmaya dair sık sık açıklamalarda bulunan uzman isim dolar tahminlerini paylaştı. Selçuk Geçer'in açıklamalarında, "Dolar Eylül-Ekim ayları arasında önce 30 TL ardından 40 TL'ye çıkacak. 38 TL'ye seviyesine ulaşabilecek." ifadeleri yer aldı.

Küreselde yaşanan sarsıntılar üzerine erken bir yükseliş işaret ederken, açıklamalara göre günümüze kadar doların 38 TL'ye ulaşmış olması gerekiyordu. Eylül ve Ekim ayını iaret eden ünlü ekonomist rekor rakamlarına ulaşılmasının tahmin edilemez olacağını belirtirken, yatırımcılara dikkatli olunması gerektiğini duyurdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN