Ünlü ekonomistten kriz açıklaması geldi! Altın ve dolar yatırımcılarına sert uyarı: Mortgage ve bankacılık krizi kapıda

Ünlü ekonomistten kriz açıklaması geldi! Altın ve dolar yatırımcılarına sert uyarı: Mortgage ve bankacılık krizi kapıda

Son günlerde piyasada yaşanan hareketlilik ile birlikte uzman isimlerden uyarı üstüne uyarı geliyor. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş yaptığı açıklama ile birlikte bu uyarılara noktayı koydu. Altın ve dolar yatırımcıları sert bir şekilde uyardı. Krizin kapıya dayandığını açıklayan uzman isim tek tek anlattı. İşte tüm detaylar...

ALTIN VE DOLAR YATIRIMCILARINA UYARI

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş paylaştığı açıklamalar ile birlikte yatırımcıların dikkatini çekti. TV100'de paylaştığı yazısında dünya merkez bankalarının FED tarafından bağlandığı bilgisini, mortgage ve bankacılık krizinin yaşanacağı ile büyük bir krizin patlayacağı tahmininde bulundu.

İslam Memiş'in yazısında bulunan emtia fiyatlarının ons bazında, paritelerde ve kripto paralarda son bir kez daha artış beklediğinin altını çizdi. Açıklamasının üzerine kriz patlayacağını vurgulayan uzman isim mortgage ve bankacılık krizlerine de değindi.

Kriz konusuna dair FED Başkanı Jerome Powell'e bu konudan bahsedilmesi gerektiğinin bilgisini paylaştı. Piyasaya FED'in yön verdiğini belirterek büyük bir krizin kapının ardında olduğunu duyurdu. İslam Memiş, piyasaların hedefinde kripto paralar ile borsaların olduğuna dikkat çekti.

290820221319213490165.jpg

DOLAR ENDEKSİNDE SÜRPRİZ TAHMİN

İslam Memiş'in açıklamalarına göre dünya üzerindeki merkez bankalarını kendisine bağlayan FED piyasaya yön veriyor. Son günlerde gündemde yer alan dolar endeksinin 103,50'ye kadar ilerlemesinin şaşırtmayacağını açıkladı.

Bu sıçramanın son olacağını belirterek yol haritasından bahseden uzman isim yaz aylarında 92 ile 94 seviyelerine kadar düşme eyleminden bahsetti. Sürpriz yaşanmaması halinde bir ay boyunca düşüş daha sonrasında ise yatay sürecin yaşanacağını öngörüyor.

islam-memis-dolar-ve-altinda-son-perdeyi-acikladi-o-tarihte-dolar-ve-altin-fiyatlarinda-zirve-yasanacak-yatirimcilar-bu-tarihi-bekliyor-7947.jpg

"BÜYÜK KRİZ PATLAYACAK"

İslam Memiş'in açıklamalarına göre 1 ay içerisinde gümüş, altın, euro paritesi, dolar paritesi, GBP/USD parite ve kripto paraların yukarı yönlü bir hareketi olup olmayacağını açıkladı. Olumsuz bir cevap veren uzman isim emtia fiyatlarının ons bazında, paritelerde ve kripto paralarda son bir kez daha satış beklediğini açıkladı.

Büyük bir sorun olduğunu belirten İslam Memiş mortgage ve bankacılık krizini işaret etti. Krize dair açıklamalarına devam eden İslam Memiş, "Cevap belli: “Beklemiyoruz, gerekeni yaparız.” Bu büyük kriz patlayacak, kaçarı yok. O sırada piyasayı kripto paralar ile oyalayacaklar." sözlerine yer verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN