Ünlü Türk mama markası iflasın eşiğinde! Anne ve babaların ilk tercihiydi, kötü haber duyuruldu

Ünlü Türk mama markası iflasın eşiğinde! Anne ve babaların ilk tercihiydi, kötü haber duyuruldu

Ünlü Türk mama markası iflasın eşiğinde! Anne ve babalar, bebekleri için ilk onu tercih ediyordu! Kötü haber verildi! O ünlü bebek maması markası konkardato talep etti...

Bebek maması ve takviye edici gıda sektöründe faaliyet gösteren Hünnap Gıda'nın konkordato talep etmesi sektörde şok etkisi yarattı. Şirketin mali sıkıntılarını gidermek amacıyla aldığı bu kararın arkasında son dönemdeki ekonomik dalgalanmalar ve artan maliyetlerin etkili olduğu belirtildi.

3 AYLIK GEÇİCİ MÜHLET KARARI VERİLDİ

hunnap-gida.jpg

Mahkeme tarafından atanan konkordato komiseri, Hünnap Gıda'nın mali durumunu detaylı bir şekilde inceleyecek ve alacaklılarla bir uzlaşma sağlanması için çalışmalar yürütecek. Bu süreçte şirketin hacizlerden korunması için de 3 aylık geçici mühlet kararı verildi.

Özellikle bebek sahibi annelerin takibinde olan Hünnap Gıda, takviye edici gıda üretimi yapmakta ve sektörde bilinen bir konumda yer alıyor. Şirketin mali sıkıntılarına çözüm bulmak adına iş insanı Abdullah Sarı tarafından mahkemeye başvuruldu.

Mahkeme tarafından atanacak olan 3 kişilik komiser heyeti, şirketin mali durumunu değerlendirecek ve alacaklılarla uzlaşma sağlamak için çalışacak. Bu heyetin geçici konkordato komiseri olarak atanmasıyla birlikte şirket, mali sıkıntılarını çözmek adına adımlar atmış oldu.

Hünnap Gıda'nın temeli iş insanı Abdullah Sarı tarafından 10 yıl önce atılmıştır. Şirket, özellikle anne-bebek ürünleri alanında bilinen bir konumda olup, ürünlerini web sitesi, eczaneler ve bazı marketler aracılığıyla tüketicilere sunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN