Vatandaşın cebi bayram edecek! Elektrik, su, doğalgaz faturalarına bu kez zam değil indirim var! 300 TL cebinizde kalacak

Vatandaşın cebi bayram edecek! Elektrik, su, doğalgaz faturalarına bu kez zam değil indirim var! 300 TL cebinizde kalacak

Su, doğalgaz ve elektrik faturası ev adresine gelen vatandaşları ilgilendiren önemli bir açıklama yapıldı. O tarihe kadar onay verenler 300 TL ödeme alacak. İşte kampanya detayları…

Faturası ev adresine gelen milyonlarca vatandaşı ilgilendiren açıklama Yapı Kredi Bankası'ndan geldi. Faturaları için otomatik ödeme talimatı veren müşteriler 300 TL'yi cebine koyuyor. 10 aralık 2023 tarihine kadar devam edecek kampanyanın detayları belli oldu. İşte kampanya detayları…

YAPI KREDİ'DEN YENİ KAMPANYA

11 Kasım-10 Kasım 2023 tarihleri arasında verilecek 2 yeni otomatik fatura ödeme talimatı için 60 TL, 4 yeni talimat içinde 150 TL, 6 yeni talimat içinde 250 TL ödeme yapılacak. Kredi kartından verilecek 6 yeni talimat için Ekstra 40 TL ödeme yapılırken toplamda 300 değerinde World Puan hesabınıza tanımlanacak.

yapi-kredi-300-tl-hediye.jpg

Kampanyaya katılım sağlamak isteyen müşterilerin TALIMAT yazıp boşluk bıraktıktan sonra 11 haneli T.C kimlik numarasını 44 70'e SMS göndermesi gerekiyor. Sistemde kaydı bulunmayan Cep telefonlarından yapılan işlemleri kayda alınmayacağı belirtilirken kampanyaya yalnızca yeni tanımlanan fatura ve HGS talimatlarının dahil olduğu belirtildi. Daha önceden tanımlı olan talimatların iptal edilip yeniden verilmesi kampanya kapsamında yer almayacak.

Kampanya süresince verilen her talimatın 11 Kasım 2023 tarihi ile 10 Ocak 2024 tarihleri arasındaki ilgili faturaların en az bir kez otomatik olarak ödenmesi gerekmektedir. Kampanya kapsamında Verilen her talimat için kampanya bitiş tarihinden sonraki 6 ay boyunca talimatın geçerli olması gerekiyor.

300 TL CEBİNİZE KALACAK

Kampanya kapsamında kazanılan puanlar 15 Ocak 2024 tarihinde kredi kartına veya banka kartına yansıtılırken puanların yansıtılması 2 iş günü süresini bulabilir. Ödüllendirme yapılabilmesi için ödüllendirme tarihinde müşterilerin en az 1 adet kullanıma açık kredi kartı ve banka kartının bulunması gerekiyor. Abone numarasının yanı sıra birden fazla kez otomatik ödeme talimatı verilmesi durumunda bu talimatlardan yalnızca bir tanesi ödül kapsamında yer alacak.

yapi-kredi-otomatik-odeme-talimati-nasil-verilir.jpg

Kampanya başlangıç tarihinin en fazla 6 ay öncesine kadar iptal edilmiş otomatik fatura ödeme talimatları kampanya dönemi içerisinde tekrardan kampanyaya dahil edilmesi durumunda ödül verilmeyecek. Kampanya sürecinde en fazla 6 ay öncesine kadar 1 derece yakını adına talimatı olan faturaların ödenmesi veya HGS talimatlarının iptal edilip tekrardan talimat verilmesi durumunda ödül hakkı tanınmayacak.

Cep telefon faturası için verilen talimatlarda numara taşınabilirliği uygulaması dahilinde operatör değiştirilerek tekrar talimat verilmesi durumunda, sadece son talimat için müşteriye ödül verilecektir. Kampanya süresince yalnızca cep telefonu, doğalgaz, elektrik su, internet ve HGS talimatları ödüllendirilecek. Kampanya kapsamında hızlı cep talimatları ödüllendirilmeyecektir. Bir müşteri kampanyadan bir kez faydalanabilir ve en fazla 300 TL ödül kazanabilir. SMS gönderim bedeli GSM operatörlerinin kendi tarifeleri üzerinden belirlenmektedir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN