Ve Scenic de elektrikli oldu! 680 km karma menzille geliyor... Fiyatı ise...

Ve Scenic de elektrikli oldu! 680 km karma menzille geliyor... Fiyatı ise...

Otomotiv sektörünün elektrikli araçların gelişimi ile gündemde olduğu bu günlerde bir model daha elektrikli olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Renault Scenic de elektrikli oldu! Üstelik 680 km karma menzille sürücülerin karşısına çıkacak. Bunların yanı sıra fiyatı ise duyanları şaşkına çevirecek…

Araba almak isteyenler ya da arabasını değiştirmek isteyenler son zamanlarda popüler bir hale gelen elektrikli arabalara yönelmeye başladı. Daha konforlu olduğu düşünülen ve bazı modellerin fiyat performans ürünü olmasından ötürü elektrikli arabalara bir yönelme varken aynı zamanda çağın teknolojisine ayak uydurmak adına da elektrikli araç tercihi her geçen gün artıyor. Bu kapsamda tüketimle beraber üretimde de artış görülürken bir model daha elektrikli haliyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

418 KM KARMA MENZİL SUNUYOR

Otomotiv gazetecisi Murat tosun, otomotiv sektöründeki gelişmeleri sosyal medya hesabından kullanıcılarla paylaşıyor. Son olarak yeni bir paylaşımda bulunan tosun, yeni Renault Scenic E-Tech hakkında bilgiler verdi.

reno3.jpg

Renault’un yeni elektrikli modeli Scenic E-Tech, 168 HP güç sunarken, 280 Nm tork üretiyor. Öte yandan 60 kWh batarya paketiyle 418 km karma menzil sunuyor.

reno2.jpg

Bunun yanı sıra 215 HP güç, 300 Nm tork üreten 87 kWh batarya paketli seçenekte ise 610 km karma menzil sunuyor.

reno.jpg

FİYATI MEGANE İLE NEREDEYSE AYNI

Uzman isim Murat Tosun, bu elektrikli arabanın fiyatına ilişkin olarak, Fiyatını tahmin etmek zor değil. Çünkü Megane ile hemen hemen aynı olur” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN