Yapı Kredi mobil çöktü mü? Yapı Kredi'ye neden erişim sağlanamıyor? İşte son durum

Yapı Kredi mobil çöktü mü? Yapı Kredi'ye neden erişim sağlanamıyor? İşte son durum

Yapı Kredi'nin online sistemlerine erişim sorunu yaşanıyor. Döviz kurunda yaşanan sert dalgalanmalar nedeniyle bazı bankaların sistemlerinde aksaklık yaşanırken, Yapı Kredi'nin mobil uygulaması açılmıyor. Online sistemlerden ödeme yapmak isteyen vatandaşlar, mağduriyet yaşıyor. İşte, Yapı Kredi erişim sorununda son durum...

Yapı Kredi neden açılmıyor, merak konusu oldu. Koronavirüs salgınının getirdiği ekonomik zorluklara, son aylarda döviz kurundaki artış da eklenince, vatandaşlar zor anlar yaşamaya başladı. Bugün dolar ve euroda yaşanan ani yükselişler, Yapı Kredi'nin mobil bankacılık sistemlerinin kapanmasına neden oldu.

YAPI KREDİ MOBİL ÇÖKTÜ MÜ?

Sosyal medyada paylaşım yapan vatandaşlar, Yapı Kredi'nin mobil uygulamasının açılmadığını bildirdi. Yapı Kredi'nin online sistemlerinde yaşanan erişim sorunu, ATM ve pos cihazlarına da yansıdı. Bazı kullanıcılar ATM'den para çekemediğini dile getirirken, bazı esnaflar da Yapı Kredi pos cihazlarından çekim yapılamadığını aktardı.

Yapı Kredi'den erişim sorunuyla ilgili henüz bir açıklama gelmedi.

fwef.jpg

DÖVİZ ALIM-SATIM İŞLEMLERİ DURDU

Döviz kurundaki artışın önlenememesiyle birlikte birlikte bankalar döviz alım-satım işlemlerini kısa süreli olarak durdurdu.

Türk lirasının serbest düşüşe geçmesiyle birlikte dolar kuru bugün 13,30 seviyesini aşarak tarihi bir rekor kırdı.

Döviz kurundaki bu hareketliliğin inanılmaz boyutlara ulaşmasıyla bankaların mobil uygulamaları üzerinden döviz alım-satım işlemleri yapılamamaya başladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN