Yok böyle dolandırıcılık! İkinci el araç alıp satanlar buna çok dikkat etmeli

Yok böyle dolandırıcılık! İkinci el araç alıp satanlar buna çok dikkat etmeli

İkinci el araç almak isteyenleri hedef alan bir kişi, internet sitesine satış için konulan aracı kendi aracı gibi göstererek başka bir kişiyi yüz binlerce TL dolandırdı. İşte detaylar...

Trabzon'un Akçaabat ilçesine bağlı Söğütlü mahallesinde kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi, bir internet sitesinde satış için ilana konulan araç bilgilerini kopyalayarak kendi aracı gibi göstererek ilana koydu.

Şahıs, aracı satın almayı düşünen 65 yaşındaki S.B. ile 575 bin liraya anlaşırken, ardından aracın gerçek sahibi ile de iletişime geçerek hem dolandıracağı kişiyi hem de aracın gerçek sahibini bir araya getirdi.

İKİNCİ EL ARABA ALIRKEN NELERE DİKKAT EDİLMELİ?

Ardından dolandıracağı şahsa hesap numarasını veren ve anlaştığı 575 bin TL'yi hesabına çıkartılmasını isteyen dolandırıcı daha sonra ortadan kayboldu.

Dolandırılan kişinin parayı hesaba gönderdiğini söyledikten aracını almaya gittiğinde aracın gerçek sahibinin hesabına para gelmediğini söyleyince dolandırıldığını anlayan şahıs polise giderek şikayette bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN