Zam yağmuru sağanağa döndü! Bir zam da köprü ve otoyollara... Akaryakıtın ardından araç sahiplerine bir kötü haber daha

Zam yağmuru sağanağa döndü! Bir zam da köprü ve otoyollara... Akaryakıtın ardından araç sahiplerine bir kötü haber daha

Son dakika haberi... Türkiye genel seçimlerin ardından bir zam sarmalına girmiş durumda. Akaryakıt fiyatları, KDV ve ÖTV'ye gelen zamlar vatandaşları isyan ettirirken bir zam haberi daha geldi. Zam yağmuru sağanağa döndü! Bir zam da köprü ve otoyollara döndü. Benzin ve motorine gelen zamlarla isyan eden sürücüler bu sefer köprü ve otoyol geçiş ücretlerine gelen zamla şoka uğradı. Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) son dakika olarak duyurdu. İşte detaylar haberimizde...

Seçimlerin ardından hızla yükselen dolar kuru peşinden birçok zammı getirmeye başladı. Gıdadan akaryakıt fiyatlarına peş peşe zam yapılırken gelen son dakika haberi herkesi kahretti. Zam yağmuru sağanağa döndü! Benzin ve motorine gelen zamların ardından sürücüleri isyan ettirecek bir zam da Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) tarafından duyuruldu. Köprü ve otoyol geçiş ücretlerine KDV artışı yanıstıldı. Fiyatlar yeniden güncellendi! Görünce uykunuz kaçacak. İşte detaylar...

hghggh-2023-07-12t111523-501.jpg

BİR ZAM HABERİ DAHA! SÜRÜCÜLER İSYAN EDECEK

Ekonominin başına getirilen Mehmet Şimşek ismi ile birlikte gıdadan birçok sektöre peş peşe zam gelmiş durumda. Özellikle dolardaki artış fiyatları tetiklerden gelen son zam haberi herkesi kahretti. KDC oranlarına yapılan zamlar köprü ve otoyol ücretlerine yansıtıldı.

ghhghg-2023-07-12t111451-725.jpg

KÖPRÜ VE OTOYOL ÜCRETLERİNE KDV ZAMMI...

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) tarafından yapılan son dakika duyurusuna göre; 15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet köprüleri geçiş ücreti, tek yön otomobil için 8 TL 25 kuruştan, 8 TL 50 kuruşa çıktı. Hafif ticari araçlar için 10 TL 75 kuruştan 11 TL’ye, motosikletler için 3 TL 25 kuruştan 3 TL 50 kuruşa yükseldi. Öte yandan geçtiğimiz yıl iki yönde de tahsilatın başladığı FSM ve 15 Temmuz Şehitler köprülerinde 1 Ocak 2022’de yüzde 100 zamlanmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN