Zammı duyan kuyruğa giriyor! Akaryakıtta görülmemiş zam için tarih ve oran verildi... İşte 24 Temmuz güncel fiyatlar

Zammı duyan kuyruğa giriyor! Akaryakıtta görülmemiş zam için tarih ve oran verildi... İşte 24 Temmuz güncel fiyatlar

Benzin ve motorin fiyatlarındaki zamlara yenileri eklenmeye devam ediyor. 2023 yılının ikinci yarısında gelen zamlardan etkilenen akaryakıt fiyatları 30 TL'nin üzerine çıkmıştı. Motorin fiyatlarında geçtiğimiz günlerde gelen 1 lira 55 kuruşluk zam sonrasında benzin ile arasındaki fark kapandı sanılıyordu. Fakat son gelen haberlere göre fark yeniden açılacak. İşte tüm detaylar...

Akaryakıt fiyatlarındaki dalgalanmaların devam ettiği günlerde yeni zamlar paylaşılmaya devam ediliyor. Ülkemizde yaşanan döviz farkı ve enflasyon nedeniyle sık sık zam alan akaryakıt fiyatları temmuz ayı ile araç sahiplerini isyan ettirdi.

AKARYAKIT ZAMMI GELİYOR

2023 yılının ikinci yarısında alınan zam kararları ile birlikte fiyat listeleri neredeyse her hafta değişiyor. ÖTV ve KDV zammının akaryakıt fiyatlarına yansımasıyla birlikte benzin ve motorin fiyatlarında 6 TL, otogaz (LPG) fiyatlarında ise 5 TL zam gelmişti. Fiyatların 30 TL'yi geçmesiyle birlikte yeni zamların ayak sesleri duyuldu.

akaryakitta-zamlar-pes-pese-geliyor-benzinden-sonra-motorin-fiyatlari-da-yukseldi-iste-guncel-akaryakit-fiyatlari-183.jpg

BENZİN FİYATLARI 35 TL'Yİ GEÇECEK

Son paylaşılan zamlar arasında motorin fiyatına 1 lira 55 kuruş tutarında zam gelmesiyle benzin fiyatı ile motorin fiyatı arasındaki fark kapatılmıştı. Fakat son gelen haber ile benzin fiyatlarında yeni bir zam dikkatleri çekti. Brent petrol varil fiyatı ile bağlantılı olan akaryakıt fiyatları yurt dışındaki fiyatların artışı ile birlikte benzin fiyatlarında yeni zam bekleniyor.

Sosyal medya platformu üzerinden Gazeteci Cahit Saraçoğlu'nun paylaşımına göre salı günü itibariyle benzin fiyatlarına zam geliyor. Benzin fiyatlarına salı günü itibariyle (Pazartesi gece yarısı) 2 TL tutarında zam yapılacak.

0x0-benzin-mazot-fiyati-son-dakika-27-mayis-akaryakit-fiyatlari-benzin-fiyati-ve-mazot-fiyati-ne-kadar-kac-tl-oldu-1685166496881.jpg

İSTANBUL GÜNCEL FİYAT LİSTESİ

İstanbul Anadolu Yakası Benzin fiyatı: 33,99 TL

İstanbul Anadolu Yakası Motorin fiyatı: 33,86 TL

İstanbul Avrupa Yakası Benzin fiyatı: 34,03 TL

İstanbul Avrupa Yakası Motorin fiyatı: 33,92 TL

ANKARA GÜNCEL FİYAT LİSTESİ

Ankara Benzin fiyatı: 34,55 TL

Ankara Motorin fiyatı: 34,42 TL

İZMİR GÜNCEL FİYAT LİSTESİ

İzmir Benzin fiyatı: 34,56 TL

İzmir Motorin fiyatı: 34,54 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN