Ziraat Bankası kampanyalara doymuyor! Tüm Bankkart kullanıcılarına anında 250 TL indirim yapılacak! Elinizi çabuk tutun son tarih 14 Kasım

Ziraat Bankası kampanyalara doymuyor! Tüm Bankkart kullanıcılarına anında 250 TL indirim yapılacak! Elinizi çabuk tutun son tarih 14 Kasım

Ziraat Bankası, Bankkart kullanan müşterileri için yeni bir kampanyaya imza attı. Bu kapsamda Bankkart sahiplerine 250 TL'yi bulan indirimler sunuluyor. 14 Kasım'da son bulacak kampanyaya tüm Bankkart müşterileri katılabilecek. İşte kampanyayla ilgili detaylar...

Ziraat Bankası, yaptığı son açıklamada 14 Kasım'a dek Bankkart POS ile tek seferde yapılacak elektronik alanındaki 5 bin TL ve üstü harcamalarda 250 TL indirim uygulayacağını açıkladı.

ŞARTLARA UYAN HERKESE 250 TL İNDİRİM!

Bankanın yaptığı duyurunun devamında, "Kampanyaya katılım sağlayan müşterilerimiz, kampanya süresi boyunca Bankkart ve Bankkart anlaşması olan Elektronik Eşya sektöründeki üye işyerlerinde Bankkart POS üzerinden tek seferde gerçekleştirecekleri 5 bin TL ve üstü harcamalarında 250 Tl indirim kazanacaktır." sözleri kullanıldı.

Ana faaliyet alanı elektronik eşya olmayan e-ticaret ile ana faaliyet alanı elektrik eşya olmayan fiziki üye işyerleri harcamaları kampanya dahilinde olmayacaktır. Bir günde yapılan harcamaların yalnızca ilki kampanya kapsamında yer alacaktır.

KAMPANYA DETAYLARI

Banka tarafından kampanyayla ilgili yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Kampanya Bireysel Bankkart, Bankkart Başak ve Bankkart Business sahibi müşterilerimiz için geçerlidir. Bir müşterinin kampanya döneminde kazanabileceği azami indirim tutarı 250 TL ile sınırlıdır.

İndirim tutarı kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerimizin kartlarına 18 Kasım 2022 tarihinde yansıtılacaktır.

Harcama tutarı için Bankkart‘ın kredi kartı ve banka kartı özelliği ile yapılacak işlemler dikkate alınacaktır.

 ziraat bankası bankkart kampanyası

Katılım sadece asıl kart sahibi müşteriler tarafından yapılabilir.

Yalnızca e-ticaret hizmeti veren üye işyerlerinden yapılacak işlemler kampanyaya dahil değildir.

Karta para yükleme işlemleri kampanyaya dahil değildir.

Nakit çekim, ön provizyon, iade, iptal ve Bankkart Lira kullanım işlemleri dahil değildir.

Kampanya döneminde yapılan işlemlerin iade/iptal edilmesi durumunda verilen indirim tutarları geri alınacak olup hesaba veya kredi kartına borç olarak yansıtılacaktır.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN