Ziraat Bankası'ndan Bankkart müşterilerine özel yeni kampanya! 30 Eylül'e kadar geçerli

Ziraat Bankası'ndan Bankkart müşterilerine özel yeni kampanya! 30 Eylül'e kadar geçerli

Koronavirüs salgınının ekonomik zararlarını en aza indirmek için kamu bankalarının müşterilerine yönelik kampanyaları sürüyor. Ziraat Bankası, Bankkart kredi kartı kullanan müşterileri için internet şube hesabı faiz oranına ek yıllık yüzde 1 faiz kazanacağı yeni kampanyayı duyurdu. İşte, Ziraat Bankası Dinamik Hesap Faiz kampanyası başvuru şartları...

Ziraat Bankası'nın müşterileri için hayata geçirdiği yeni kampanya kısa sürede ilgi odağı oldu. Kampanya şartını sağlayan müşteriler kampanya süresince açacakları Türk lirası vadeli hesaplar ve bu hesapların yenilemelerinde 'Dinamik Hesap Faiz' oranlarından yararlanabilecek.

ZİRAAT BANKASI DİNAMİK FAİZ KAMPANYASI NEDİR?

Milyonlarca müşterisi bulunan kamu bankası Ziraat Bankası, 'Dinamik Hesap Faiz' kampanyasını duyurdu. Bankkart sahibi olan müşteriler, kredi kartı özelliğiyle belirtilen koşulları sağladığında, internet şube hesabı faiz oranına ek yıllık yüzde 1,00 faiz kazanacak.

7 Temmuz 2021 - 30 Eylül 2021 tarihleri arasında geçerli olacak Dinamik Hesap Faiz kampanyasıyla kredi kartı kullanan müşteriler için, istenen koşulların sağlaması durumunda, internet şube faiz oranları yüzde 17 dinamik hesap faizini ise yüzde 18 olacak.

Son döneme ait Ziraat Bankası Bankkart ekstresine yansıyan harcamaların toplamı 4 bin TL ve üzeri olduğunda, internet şube veya Ziraat Mobil'den açılacak Türk lirası vadeli mevduat hesaplarına dinamik hesap faizi kazanılabilecek.

Dinamik hesap faizi sadece Türk lirası vadeli hesaplar için geçerli olup, vade sürelerine göre değişkenlik gösterebilir.

İlgili dönem içerisinde ekstreye yansıyan satış harcamalarının toplamı, kampanya kapsamında değerlendirilecek olup, ekstreye yansımayan satış harcamaları kampanya kapsamında değerlendirilmeyecek. Önceki aylardan devreden bakiyeler, kampanyadan yararlanabilmek için ulaşılması gereken tutara dahil edilmeyecek.

screenshot-2-5.jpg

DİNAMİK FAİZ KAMPANYASI BAŞVURU ŞARTLARI

Bankkart Lira kullanımı, nakit çekim, fatura ödeme, kurumsal tahsilat, karta para yükleme ve para transfer işlemleri kampanya kapsamında değerlendirilmeyecek.

Kredi kartının en güncel ekstresi dikkate alınacaktır. Harcama toplamı hesaplanırken taksitli harcamalarda taksit tutarı ilgili ayların ekstrelerine dahil edilecektir, ilk ödeme peşin olarak değerlendirilmeyecek.

Kampanyadan asıl kart sahibi bireysel müşteriler yararlanabilecek.

Vadeli hesap açılışlarında tutar ve oranlar değerlendirilirken toplam vadeli mevduat bakiyesi göz önünde bulundurulur. Bu tutara tüm Türk lirası, Yabancı Para ve Altın vadeli mevduat hesapları dahildir.

Kampanya şartını sağlayan müşteriler kampanya süresince açacakları Türk Lirası vadeli hesaplar ve bu hesapların yenilemelerinde Dinamik Hesap Faiz oranlarından yararlanabilecek.

Hesaba vadesinden önce para yatırılması ya da hesaptan vadesinden önce para çekilmesi durumunda bu hesap standart internet şube faizi ile yenilenir. Ancak kampanya şartları sağlanıyorsa, Dinamik Hesap faizi ile yeni bir hesap açılabilir.

Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz ürünleri ile yapılan işlemler ve bu işlemlerin ekstreleri kampanya kapsamında değerlendirilmeyecek.

ZİRAAT BANKASI DİNAMİK FAİZ KAMPANYASI BAŞVURU SAYFASI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN